2015-10-23 02:00:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A párjával tökéletes harmóniában vannak

Napi horoszkóp október 23-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma sok időt fordít magánügyeire, kellemes beszélgetésekre, és ezáltal sok tapasztalatot szerezhet. A Jupiter jó fényszögével az estéje csakis gyönyörű lehet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Fantasztikus nap vár önre! Felhívja valaki? Találkozik valakivel „egész véletlenül"? Hála Istennek, van valaki, akivel el tud beszélgetni. Minden arra mutat, hogy szerelem van a levegőben!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vidáman és lelkesen kezdi a napot, és a tökéletes folytatáshoz csak egy kicsit kell kedvesnek lennie a párjához - de ne húzza túl sokáig, nehogy elnyomja önöket az álom.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A párjával tökéletes harmóniában vannak. Ha egyedülálló, akkor most megismerkedhet valakivel, aki talán az élete párja lesz!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Biztos lehet benne, hogy ma össze van kötve egy másik emberrel, még ha nem is látja és hallja őt. Ez a kapcsolat minden másnál erősebb.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagyszerűen alakul a napja! Találkozzon a barátaival, örömteli beszélgetésekben lehet része!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legjobb lenne a napot a baráti társaságban tölteni, mindnyájan jól fogják érezni magukat. Ma mindenki kedvelni fogja, még akkor is, ha csak önmagát adja. Mutassa ki ismerőseinek a nagyrabecsülését, rendezheti minden problémáját másokkal, meg fogja érni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Itt az ideje annak, hogy átértékelje saját életét, új célokat tűzzön ki magának. Ha bizonyos kapcsolatokat már nem lehet fenntartani, inkább lépjen tovább, mintsem agonizáljon felettük.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Előfordulhat, hogy őrlődnie kell a saját és mások igényei között. Egyszer csak új perspektívák nyílhatnak meg az ön számára és mindent egészen más fényben fog látni. Vagy felrúg mindent, és kiszabadul a helyzetből, vagy minden marad a régiben. Készüljön fel váratlan eseményekre. Váratlan utazási lehetőség adódhat, távoli és egzotikus helyekre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az önből vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba, vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem lesz nevezhető. Ugyanakkor az ilyen egymásnak feszülések megadhatják a kezdő lépéseket az önelemzéshez, ami - jóllehet - nem lesz ínyére való, de mindenképpen hasznára válik majd.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szabadabbnak és magabiztosabbnak érzi majd magát, mint általában. De kifinomultabban is jelentkezhet a hatás: mint megfontolt és kielégítő előrehaladás az univerzum és benne helyének megértése útján.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remekül alakul a napja, de csak akkor, ha képes továbbra is empátiával fordulni a párja és a családtagjai felé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: