2012-06-22 07:58:51• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - A nyár beköszöntével új erőt érezhet magában

Napi horoszkóp június 22.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Amennyiben a lakása, háza csinosításával, átalakításával van elfoglalva, már láthatja is, milyen kedvező és szép is lesz a végeredmény. Addig azonban még van mit tennie. A mai napom sokat tehet ezért, ne lankadjon a türelme!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkahelyi problémák okozta feszültséget ne a családtagjain vezesse le! Általában is türelemre, józanságra lesz szüksége a mai napon. A rokonokkal is meggyűlik a baja, egy ilyen találkozás ma puskaporossá teheti a hangulatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vegye elő a derűlátását, és néhány szellemes mondattal üsse el a tornyosuló viharfelhőket. A jegy szülöttei közül az, aki szerelmes, ma végre elérheti a beteljesülés nagy pillanatát. A parázs a régi kapcsolatban is fellobbanhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Akár fiatal ön, akár idősebb, a nyár beköszöntével új erőt érezhet magában. Ajánlott a sok mozgás a szabadban, de legyen óvatos! Egy váratlan kő, vagy buktató botlást okozhat. A szerelmi életben pedig egy pillantás jelent veszélyt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az elmúlt időszakban többször is elgondolkodott pénzügyi helyzetén. Talán utólag el sem hiszi, milyen sokat keresett. Különösen akkor, ha most változott a helyzete, és már nem olyan kedvező a mérleg. Ideje kicsit visszafogni magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ideje lenne elgondolkoznia azon, mire is költött, több ízben talán túlvállalta magát. Ha segítségre szorul, van valaki a baráti köréből, aki támogathatja. Az emberi kapcsolatok általában is nagyobb fontossággal bírnak ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy testvéri látogatás dobhatja fel a mai napját. Ha nincsenek testvérei, akkor is megmelengeti szívét egy távolabbi rokona. Egy ilyen beszélgetés ráadásul egy távoli, de nagy reményekkel kecsegtető lehetőséget is felvet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elérkezett az idő, hogy sorsát a kezébe vegye. Az egyedülállókban ma felvetődhet a családalapítás gondolata. Ha van valami, ami a szívét nyomja, jobb, ha ma megbeszéli egy alkalmas ismerőssel. Egy idősebb nő tanácsaira alapozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A sokáig elfojtott gondok, problémák szervi bajt is okozhatnak. Az egészsége mindennél előbbre való: találjon valami szórakozást, amivel feledteti a bajt. Örömből, örömre születtünk, ezt önnek mindenkinél jobban kell tudnia!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Emberi kapcsolatokban bővelkedik a mai nap: és ez a vállalkozásában is előrevivő lehet, ha van önnek ilyen. Még tanulnia kell az ismerkedést, de ma valahogy minden könnyebben megy – ez is. A barátság persze nem anyagiakban mérhető.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Újabb és újabb gondolatai támadnak, melyeket nemcsak megoszthat másokkal a mai napon, de velük együttműködve a megvalósításukba is belevághat. Egy kisebb utazásra is sor kerülhet ez ügyben, ne sajnálja az időt és a fáradtságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Üzleti partnerei, vagy családtagjai a mai napon teljes mértékben elismerik, hogy ön a vezető egy bizonyos gondolat megvalósításában. Azért ne csak a munkájával töltse az időt. E nap sok más szépséget is tartogat az ön számára.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: