2020-01-16 08:20:30• hírek • nlc.hu

Napi horoszkóp: Rák - A megérzéseid felerősödhetnek, érdemes lesz figyelned rájuk

Napi horoszkóp január 16-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Szó szerint is fellélegezhetsz csütörtökön. A Merkúr jegyváltása számodra különösen pozitív égi esemény. Mostantól sokkal könnyebben kommunikálhatsz, nem mellesleg nagyon sok újító ötleted támad. Te amúgy is nagyon szereted az újdonságokat. Itt az ideje, hogy el is indíts valamit az életedben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Karriereddel kapcsolatosan kaphatsz híreket csütörtökön. Könnyen lehet, hogy elsőre csöppet sem örülsz majd a fordulatnak. Ugyanakkor nagyon fontos lenne, hogy ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez. Ne felejtsd el, még mindig a rugalmasságodat teszteli az élet. S ez a gondolkodásra éppúgy vonatkozik, mint a tettekre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Számodra különösen örömteli hír a Merkúr csütörtöki jegyváltása. Ismét igazán jól érezheted magadat, a gondolataid újra szárnyalni kezdenek, könnyedebbnek, frissebbnek érezheted magad mind szellemileg, mind testileg és lelkileg. Mostantól könnyebben értetheted meg magadat a többiekkel is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A csütörtök számodra is pozitív híreket tartogat. Az a valaki, aki eddig valósággal az idegeidre ment, végre békén hagy téged. Mostantól nemcsak könnyebben értesz szót a többiekkel, de már senki sem piszkálódik veled. A megérzéseid felerősödhetnek, érdemes lesz figyelned rájuk.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fontos híreket kaphatsz akár már csütörtök is. De nem biztos, hogy ezt közvetlenül mondja el neked valaki. Legyél ma nyitott és figyelmes, olvass sokat, és türelmesen hallgasd, miről diskurálnak a többiek. Olyasmi juthat a füledbe, aminek nagy hasznát veheted a jövőben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Merkúr a te uralkodó bolygód is. Csütörtöki jegyváltása jelzi, mennyire fontos, hogy megértesd magad a munkatársaiddal. Ne csak kérj, fontos, hogy dicsérd is őket. Az elismeréssel motivációt adsz nekik a jövőbeni közös együttműködéshez. Ez pedig neked is előnyös és nagyon is fontos.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vízöntő jelébe lépő Merkúr megkönnyíti a kommunikáció minden formáját számodra. Már csütörtökön érezheted a támogató és kedvező hatását, hiszen sokkal jobban meg tudod értetni magadat a környezeteddel. Ha még megbeszélni valód lenne a családdal, azt mindenképpen érdemes mára időzítened.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A családon belül adódhatnak csütörtökön kommunikációs problémáid. Talán annyira felbosszantanak a többiek téged, hogy egész nap ezen a konfliktuson agyalsz, és a munkádra is alig tudsz odafigyelni. Bármi is aggaszt, próbáld meg félretenni. Jobb, ha nem viszed a magánjellegű gondokat a munkahelyedre.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyot fordul veled a világ csütörtökön. Az előző napok kedvetlensége valósággal elpárolog belőled, és amit az elmúlt napokban magadban tartottál, az mostantól valósággal kiömlik belőled. Ha lehet, ne ess át a ló túloldalára, mert a szájmenéssel könnyen a többiek agyára mehetsz. Ezt meg úgy sem szeretnéd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Csütörtökön csupa bosszantó ember kerül az utadba. Ahelyett, hogy vitába keverednél velük, inkább próbáld kerülni őket. Nem lesz könnyű, hiszen épp ez a mai nap legnagyobb kihívása. Csak erre gondolj: ez is egy teszt, amit meg tudok oldani…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr a te jeledben folytatja égi útját csütörtöktől. Ami egyrészt jó hír, másrészt némi problémát is jelez. Mostantól ugyanis hajlamos lehetsz a hallgatás helyett is beszélni. Márpedig amikor ömlik belőled a szó, könnyen kifecseghetsz olyasmit is, amit jobb lett volna magadban tartani…


Halak: II. 19. - III. 20.

Próbatételt hoz neked a Merkúr csütörtöki jegyváltása. Valójában hallgatásra, titoktartása „kötelez” téged. Mostantól tudatosan kell figyelned a kimondott szavakra. A diszkréció nemcsak elvárás tőled, egyenesen kötelező feladat. Érdemes mantráznod: a szó ezüst, hallgatni arany…

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: