2019-08-11 06:01:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A költségvetést részletesen gondolja át!

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Merkúr jegyet váltott és belépett az Oroszlán jegyébe, az ön ötödik sorsterületére. Nagyszerű alkalom, hogy kifejezze gondolatait, érzéseit játékos és szórakoztató formában, kellemes időt tölthet gyerekek társaságában.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ön döntéseit mindenképpen érzelmi alapon hozza meg, elméje nem olyan gyors, de remek ötletei lehetnek. A családjában megbeszélés folyik arról, hogy milyen változásokat hozzanak létre mostanában az otthonukban, kisebb felújítást vagy a berendezést illetően.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, belépett ma a kreatív Oroszlán jegyébe, most nehéz lehet lelassítani az elméjét, egyik gondolatról átugrik a másikra és nem tud egyetlen dologgal sok időt tölteni, így a mai nap nem alkalmas arra, hogy hosszú távú projektekben döntést hozzon. Sok új feladatot kellene megoldania, válassza a kisebbeket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Merkúr jegyet váltott, és az ön második sorsterületén vonul át. Most nem tud gyorsan döntést hozni az anyagiakat érintő kérdésekben, de nem is kell. Üljön le nyugodtan és a költségvetést részletesen gondolja át, készítsen pénzügyi terveket, nem kell elsietnie semmit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Oroszlán Ma az ön első sorsterületére, azaz a napjegyébe lépett a Merkúr, gondolkodása felpezsdül. Sok dologba belekap, és nem fejez be semmit, a részletekre összpontosít és a nagy egészet nem látja. Nyugtalan napja lehet ma, de ötleteléshez kiváló.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr jegyet váltott és belépett az ön tizenkettedik sorsterületére, ahol még három másik bolygó is tartózkodik. A mai napot fordítsa önmagára, csendesen szemlélődjön befelé, a múlt vizsgálata a jövő szempontjából mindenképpen érdemes, de idejét véletlenül se vesztegesse közben bűntudatra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A gondolatai megosztása másokkal ma elsődleges érték. Ma szokatlanul találékony, és hajlamos különösen élvezni másokkal az eszmecserét, készen áll a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbségek is felmerülhetnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valószínűleg ma sokat gondolkodik pályafutásáról és üzleti ügyeiről, az elképzeléseit nyilvánosságra hozhatja a napokban, mert kiválóan látja a lehetőségeket. Valószínűleg sok feladat vár mostanában önre szakmai szinten, aminek később busásan megtérül a haszna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek ma nem elég a mindennapi ügyekkel foglalkoznia, elméje ki van éhezve a nagyobb látomásokra és a nagyobb eszmék irányába fordul. Ön nyitva áll a tudása bővítésére, továbbtanulásra vágyik, vagy leginkább egy idegen országban.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon intuitív, megérti az összes rejtett jelzést az ön körül lévő emberektől, szinte olvas a sorok között. Ez egy kiváló ciklus a pénzügyi stratégia megtervezéséhez, vagy befektetésekhez. De a mély beszélgetésekben is megtalálja a közös hullámhosszot a partnereivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr jegyet váltott, és közben belépett az ön hetedik sorsterületére, ami önnek igazán kedvező, ugyanis elkerülhetetlen, hogy ön ma nézeteket ütköztessen, és ekkor van igazán elemében!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületére lépett, ez egy kiváló elhelyezkedés, mert a mindennapi feladatok ellátásához nélkülözhetetlen egy ilyen részletekbe menő planéta segítsége. Ön hajlandó lesz ma feladatlistát készíteni, hogy a jövőhéten mit kell elvégeznie, és szívesen olvas cikkeket melyek az egészség javításáról szólnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: