2015-10-26 07:40:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A hét bíztatóan indul

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön jegyéből indul. Minden olyan ügyben sikerrel járhat, aminek van valamilyen külföldi vonatkozása, vagy kapcsolatban van a külkereskedelemmel, joggal, sporttal, felsőbb tudományokkal. A szerelmi élete is jól alakul ma.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz együtt áll a Jupiterrel. Vegye komolyabban a hivatását és a célokat, melyeket el akar érni. Tisztelje jobban a saját és a párja szüleit is, foglalkozzon velük többet, mint eddig. Még azelőtt kellene tisztáznia a konfliktusokat, mielőtt elmérgesedne a helyzet…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a vágyak, remények házában áll. Ön is többet álmodozik, mint egyébként. Ha önnek most az a vágya, hogy legyen a családjában még egy kisgyermek, azt is teljesíti az Uránusz és a Hold!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A hét eléggé biztatóan indul. A Kos jegyében álló Hold sok energiát mozgósít önben. Viszont ha túl sok mindent tervez, akkor sajnos elkerülhetetlen a csalódás… Jobb, ha szerényebb célokat tűz ki maga elé, és sorra veszi a feladatokat – ha így tesz, akkor a Szűz jegyében álló Mars is pozitívan hat majd önre. Ez a bolygóállás ugyanis a lassú és lelkiismeretes munkát támogatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Energikusan ébred, sokat tervez a hét első napjára. Késő délutánig még olyan munkákat is elvégezhet, amelyeket máskor nem szívesen csinál, olyan faladatok kerülnek sorra, amelyek pontosságot és nagyfokú összpontosítást követelnek öntől.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. A sürgős és fontos dolgokat ma intézze el, mert holnap már kevésbé lesz sikeres. Délután valamilyen esemény hatására kissé nyugtalan hangulatba kerülhet. Tartson ismételten szüneteket, így egészen estig hatékony maradhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A hét első napján elég dinamikus lesz, valószínűleg sikerül korán kelnie, és mindjárt munkához is láthat. Ezt a lendületet a Kos jegyében álló Holdnak köszönheti. Legjobb időszaka a kora délután, este már nem lesz ennyire aktív, de legalább jól fog tudni aludni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindjárt a hét első napján teljes erőbedobással kell dolgoznia. A Hold a Kos jegyében áll, és sok kötelezettségnek kell eleget tennie. Mozgalmasan alakul a nap, az már biztos, de a hangulatával nem lesz gond! Anyagi ügyeiben is sikerrel zárhat egy régóta húzódó feladatot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A hét fantasztikusan indul! A Hold a Kos jegyében áll, és szárnyakat ad önnek. Ma különösen bátor és kezdeményező lesz, emiatt jól alakulnak a dolgai. Az esti órák szórakoztatóan és kellemesen telnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Most nem szabad új dolgokba kezdenie. Ez a Hold-állás arra alkalmas, hogy lezárjon dolgokat. Szükséges lenne egy beszélgetés a kedvesével, amelynek során a helyzetet és az elképzeléseiket tisztázzák.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a tüzes Kos jegyében áll. Amennyiben sikerül a főnöke, munkatársai állandó kontrolljától megszabadulnia, szuper napja lesz. Ha viszont hagyja magát sarokba szorítani, akkor nagyon kevés dolog, vagy egyáltalán semmi sem fog sikerülni! Győzze meg a többieket, hogy csak akkor tudja hozni a formáját, ha nem ellenőrzik minden pillanatban.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez a tüzes energia nem engedi sokáig aludni. Ma minden sikerülhet, amit eltervezett, úgy érzi, hegyeket tudna megmozgatni. Az este már nyugodtabb hangulatban telik a kezdődő Holdszünet hatására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: