2018-02-03 06:59:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A harag sosem jó tanácsadó

Napi horoszkóp február 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Nagyszerűen érezheti magát, hiszen a Mars a Nyilas jegyében áll. Kísérletezzen új megoldásokkal, akkor is, ha az elején megégeti magát. Ha nem lankad a szorgalma, akkor egyre több pozitívumnak örülhet, és végül elégedetten dőlhet hátra...


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár. Egy kicsit nyugtalan és zavart lesz a hangulat, de profitál a nehézségekből. Sok mindennel kapcsolatban megváltozhat a szemlélete. Pénzügyi helyzete szokatlan kedvező, szinte el sem meri hinni, hogy mennyire!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz a legjobb fényszögben áll az ön jegyével. Fejlessze egy kicsit a kritikai érzékét: mindenkinek jót tesz, ha egyenesen kimondja a véleményét. Az este jó hangulatot ígér!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Erős kísértést érez arra, hogy szembeszálljon azokkal, akik nem mondanak igazat. Csak ádáz ellenségeket szerezne magának, sokkal bölcsebb dolog, ha alaposan megbeszélik a dolgokat. A harag sohasem jó tanácsadó.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Szűz jegyében jár, ez jót tesz önnek. A boldogság és az elégedettség érzése kíséri el egész nap. Ehhez nem kell semmilyen nagyszerű dolognak történnie, elég, ha intenzíven megéli, ami ön körül történik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne foglalkozzon a durva, negatív megjegyzésekkel, amiket ma hall. Ha bízik a saját képességeiben, szokatlanul sokat tud elvégezni. Délután egy üzenetet kap, ami teljesen felvillanyozza. Fontos lenne, hogy jobban ápolja a baráti kapcsolatokat. Hívja fel őket, érdeklődjön hogylétük felől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mindig előre megtervezi tennivalóit, de a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan elképzelte. Néha improvizálni kell, rugalmasan kell megoldani a dolgokat. Ma is így kell cselekednie. Ügyeljen a megjelenésére és viselkedjen természetesen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A nap úgy kezdődik, ahogyan eltervezte. Egy kellemes hír még tovább fokozza lelkesedését. Most nem szalasztja el a kínálkozó lehetőséget, hanem él azokkal.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önben olyan életszeretet és derű van, amit lehetetlenség figyelmen kívül hagyni. Könnyen kiengeszteli párját, még akkor is, ha lenne miért duzzognia… Egy barátja nehéz helyzetbe került, segítsen neki!



Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai napon rossz tervek születhetnek, ezért ma ne foglalkozzon hosszú távú elképzelésekkel. Ne vállaljon fontos feladatokat! Lazítson, és csak a szeretteivel törődjön.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vidám és könnyed órák várhatók a mai napon. A kisebb problémákat minden gond nélkül meg tudja oldani. Minden sikerül, amihez most hozzáfog, vitás helyzetekben is önnek lesznek a legjobb érvei. Délután könnyed és vidám találkozásnak örülhet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, mert a környezetében élők hajlamosak minden gondjukat az ön vállára rakni. Minden tapintatára szüksége lesz, hogy ügyesen leszerelje őket! A bevásárlások során figyeljen, ne ússzon el a pénzzel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: