2015-06-30 08:50:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák -Tervezgesse nyaralását

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz a legjobb fényszögben áll a Jupiterrel. Bár elfoglalják a nagyra törő tervei, és küzdeni is hajlandó a céljaiért, mégsem árt az óvatosság: minél magasra jut, annál nagyobbat eshet. Ne hajtsa túl magát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egyre többször gondol arra, hogy milyen ürüggyel bújhatna ki a fogorvosi kezelés alól, de annyiszor lemondta már az utolsó pillanatban, hogy ezt többé nem teheti meg. Észérvekkel győzze meg magát, és keresse fel az orvost mielőbb!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold szemben áll a Merkúrral: sokkal érzékenyebbé válik a szokásosnál. Fogékonyabbá válik a szerelemre is: most egy munkahelyi barátságból alakulhat ki románc. Vigyázat, ha tilosban jár, könnyen lebukhat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tombol a nyár: nyugodtan tervezgesse a nyaralása részleteit, ezzel sok örömet szerezhet a szeretteinek is. A hivatásában sikerekkel kecsegtetik a csillagok, de ne bízza el magát!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter az Oroszlán jegyében áll. Az a veszélye ennek az időszaknak, hogy ilyenkor vagyunk a legóvatlanabbak. Mielőtt valakit a bizalmába fogadna, győződjön meg arról, hogy méltó-e erre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valahogy most nincs formában, és kivételesen ez a szerencséje! Ma nem érnek el a füléhez a kemény kritikák, vagy ha mégis, akkor sem lesz kedve heves vitákba bocsátkozni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Közeleg a kánikula, nem csoda, ha éjszaka nem tud jól aludni, és már kora reggel fáradtnak érzi magát. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot, és töltse az idejét valamilyen természetes víz közelében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszatért a Skorpió jegyébe, és amíg mások nyaralnak, addig ön kénytelen helytállni a munka frontján. Ez kellemetlen, de vegye észre a dolog pozitív oldalát is: most olyan előnyös helyzetbe kerülhet, amely ritkán adatik meg. Öné a felelősség, de az előrelépés lehetősége is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Uralkodó bolygója, a Jupiter, együtt áll a Vénusszal. Belefoghat valami új dologba, de az elején nehézségekbe ütközhet, s ezért hamar elveszítheti a kedvét és a lelkesedését. Gondolkodjon el a hibáin, és határozza el, hogy ezentúl megfontoltabban és türelmesebben viselkedik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz fényszög nélkül áll, és hátráló mozgásban van a Skorpió jegyében. Van min gondolkodnia, és van mit megterveznie, átszerveznie. Most jobb, ha egyedül oldja meg a gondokat, különben könnyen nyerészkedéssel vádolhatják.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a legjobb fényszöget kapja: jó időszak vár önre. Itt az ideje annak, hogy behozza azt, amit eddig elmulasztott. Ezzel együtt kerülje a túlzásokat, és az alkoholfogyasztást.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap már támogatja a Halak jegyében álló Neptunuszt: kezdi tisztábban látni a problémák gyökerét. Testileg-lelkileg fáradtnak érzi magát, érdemes lenne kivennie egy-két nap szabadságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: