2016-06-24 09:31:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák -Jól teszi, ha egy kicsit kikapcsol

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkahelyén érdekesen alakulnak a kapcsolatai. Van valaki a környezetében, aki közeledni próbál önhöz, bár ön talán észre sem veszi ezt. Legyen nyitottabb, akkor látni fogja a kedvessége jeleit. Persze az is igaz, hogy a munkahelyi románcok nem veszélytelenek...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szerelem és a párkapcsolat áll most az életében az első helyen. Talán úgy érzi, hiábavalóan vágyakozik valaki után, pedig lehet, hogy az illető is vonzódik önhöz! Legyen egy kicsit egyértelműbb, elképzelhető, hogy túlságosan homályos célzásokat tesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A párkapcsolatában mutatkoznak problémák. A jelenlegi konfliktusuk abból ered, hogy a kedvese az utóbbi időben gyökeres változáson ment keresztül, és önnek egyáltalán nem tetszik ez az új irány... Jobb lenne, ha megbeszélnék a dolgot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szórakozásra vágyik, és jól is teszi, ha egy kicsit kikapcsol. Ám vigyázzon, olyasmit tehet ma, amit lehet, hogy nagyon hamar megbán. Ne lépje át a határokat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Magánéletében nem megy minden úgy, ahogyan azt szeretné. Egy veszekedés miatt alaposan át kell gondolnia a helyzetét. Összegezze az elmúlt időszak tapasztalatait, és tanuljon a tévedéseiből is! Most biztosan bölcs elhatározásra juthat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Gyengédségre és romantikára vágyna, ehelyett alaposan összevesznek a kedvesével. Most önnek kell megtennie az első lépést a békülés felé. Tegye félre a büszkeségét, és kérjen bocsánatot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma fogékonyabb és érzékenyebb lesz, mint máskor, ráadásul a párja is túlságosan feszült. Egy apró dologból is óriási veszekedés alakulhat. Ne hagyja magát provokálni. Este nyugalomra van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyén összecsapnak a hullámok a feje felett, most sok feladatot át kell vállalnia másoktól, köztük olyanokat is, amikhez igazán semmi kedve... A párkapcsolata viszont kárpótolja mindenért, a párja most igazán gyengéd és megértő hangulatban van.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kicsit feszült a hangulata, ma semmi sem úgy halad, ahogy azt korábban eltervezte, ráadásul egy fontos tervével kudarcot vallhat. Ne csüggedjen, ha később, más módon, újra megpróbálja a dolgot, sikerrel fog járni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A legjobb lelkiállapotban van, és pozitív kisugárzását mások is érzik. Ma könnyedén eléri, hogy a kollégái is támogassák a terveiben. Ha ön egyedülálló, akkor ma menjen társaságba, mert most igazán könnyedén ismerkedik!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy a vitás ügyeit elrendezze. Talán más szemszögből látja most a dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha elismerésre vágyik, akkor muszáj megmutatnia önmagát. Ne legyen annyira szerény, merjen kiállni az érdekeiért! Ha így tesz, akkor sikeresen és elégedetten zárhatja a mai napot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: