2012-09-28 07:43:17• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Oroszlán - kudarcba fullad, amit el akarsz érni

Napi horoszkóp szeptember 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Halak jegyében marad. Ez talán azt eredményezi, hogy a felszínen minden békés marad. Alatta azonban minden fortyog. Figyeld meg pontosan embertársaidat. Fel fogod ismerni belső feszültségüket. És azt ne hidd, hogy te ebből ki tudsz maradni. Uránusz, aki ma a Napot támadja, a te jegyedben áll. Tehát te is fogsz másokat provokálni - talán tudatosan, talán öntudatlanul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Halak jegyében marad. Ha koncentráltan kell dolgoznod, ez nehézséget jelent. Ha van elég időd, akkor ez kedvező jel. Szép élményben lehet részed. Este szívesen lazítasz, relaxálsz. Szükséged van erre a fázisra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A tegnapi rossz hangulat mára tovább romlik. A Hold a Halak jegyében marad, és a külszínen sima és nyugodt hangulatot kelt. Ez azonban csak látszat. A belső forrongás olyan erős lehet, hogy áttörheti a felszínt, és erőszak lép a napvilágra. Ne kerülj túl közel senkihez! Főleg azokat kerüld el nagy ívben, akiknek alapvetően rossz a hangulatuk.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Hold ma a Halak jegyében marad. A pihenés és a védettség az egyetlen helyes válasz erre a Holdra. Jól érzed magad, békés hangulatban vagy. Nagyszerű ötleteid vannak, melyeket főleg hivatásodban tudsz felhasználni. A feszült helyzetű csillagokból ma nem sokat érzel. Korán mész aludni, és nagyszerűen kipihened magad.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napnak lesznek kínos pillanatai. Gondokkal bajlódsz, vagy kudarcba fullad, amit el akarsz érni. Fontos, hogy ne add meg magad ezeknek a hangulatoknak, hanem próbáld meg őket lerázni. Ez sikerülni fog, ha magad is akarod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Mára javul valamit a helyzet. Csupán dél felé kell néhány apróbb nehézséggel megbirkóznod. Megint csak az a fontos, hogy ne engedd belevonni magad olyan dolgokba, amik tulajdonképpen nem vonatkoznak rád. Nyugodtan mondj nemet, ha túl sokat akarnak a válladra tenni - hajlamos vagy rá, hogy túlterheld magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tegnapihoz hasonlóak ma is az előfeltételek. Dél körül szorossá válik a helyzet. Nem nagyon tudsz előre jutni, de nem találod ennek az okát. Később, az este Uránusz és Plútó vonzásába kerülsz. Valami viharosan közeledik feléd, de hála Istennek, Mérleg lévén az ilyen konfliktusokkal meglehetősen jól elboldogulsz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Hold ma a Halak jegyében marad, a többi planéta visszahúzódik, így kapsz egy szusszanásnyi szünetet. A nap tele lesz pozitív meglepetésekkel, feltéve, hogy nyílt és rugalmas tudsz maradni. Az este 19 és 21 óra között kiválóan alkalmas egy találkára, előtte és utána inkább legyél otthon.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Továbbra is oda kell figyelned, és kíméletesnek kell lenned a többiekkel. A Hold a Halak jegyében felébreszti segítőkészségedet, amire valószínűleg ma többször is szükség lesz. Legyél engedékeny, és állj ellen a kellemetlen csillagoknak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap sem lesz kellemes. Nem lenne csoda, ha egy és más félresikerülne. Mindenekelőtt déltájban kell nagyon vigyáznod. Jupiter merésszé tesz. Könnyen túllőhetsz a célon. Nagy a képzelőerőd, és szívesen elhiszed, amit csak szeretnél, hogy úgy lenne. Ha valakinek kiöntöd a szíved, leveszed a terhet saját lelkiismeretedről.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma is a Halak jegyében áll. Talán a munkahelyeden rád bíznak valamit, ami nincs az ízlésedre. Lehet, hogy nézeteltérésed lesz a családon belül vagy barátaiddal. Bármi is történjék, ne engedd belesodródni magad. Ismét vegyél fel kapcsolatot a lelkeddel. Végtelenül fog örülni, ha békés maradsz, és minden lélegzetvételt
élvezel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vénusz és Mars kapcsolata még ma is hat, de téged ez már alig érint. A Hold a te jegyedben áll, és önmagadban nyugszol. Új erőt találsz a meditációban, szép zenét hallgatsz, és pompásan tudsz lazítani. Este egy igen kedves ember közelségét élvezheted.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: