2012-02-27 08:09:45• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - figyeljen az idősebbek tanácsaira

Napi horoszkóp február 27.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi nagy kívánsága válhat valóra a mai napon. Persze ehhez nem ülhet karba tett kézzel, meg kell tennie a szükséges lépéseket. Ha akarja a sikert, a siker is akarni fogja önt. Lássa meg a kínálkozó alkalmat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön jegyében randevúz a nagy szerencsebolygóval. Érzelmes és nagylelkű lehet ma, és ez jót tesz az emberi kapcsolatainak. Ma hívebb, és megbocsátóbb. Rúgjon be borral, szerelemmel! Menjen kedvesével tánctanfolyamra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma olyasmire lehet lehetősége, amire már régóta vágyott. Talán egy nem várt utazás képében jön el a nagy kaland, egy távoli helyre kaphat meghívást, vagy valamilyen álomüzlet adódhat, amit külföldi kapcsolatainak köszönhet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene folyton új románcokba keverednie. Bármily kecsegtetőnek tűnik is a kaland, a végén bonyolultabb és küzdelmesebb lesz tőle megszabadulni, mint azt gondolta volna. Ne hagyja, hogy az érzelmei elsodorják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Figyeljen az idősebbek tanácsaira. Bármily idegesítően is hathat önre egy korosabb ember korholása, a végén mégis be kell majd látnia, hogy igazat szólt. Persze nem kell mindent egy az egyben megfogadnia. Mérlegeljen okosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Töltse a napja minél nagyobb részét a kedvesével! Nagyobb szüksége van önre, mint valaha. Ma lehetőségük lehet valamilyen régi álmuk közös megvalósítására. Készüljön fel lélekben az estére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ajándékot kapni is, adni is jó. Ma alkalma adódhat, hogy egy régi barátságot megerősítsen, hogy viszonozza valaki kedvességét. Ne sajnálja az időt és a pénzt. Ahogy eddig is, most is busásan meg fog térülni a befektetése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A közelmúltban valakit megbántott azzal, hogy rajta köszörülte a nyelvét. Ma lehet, hogy visszakapja a csipkelődést. Ahelyett, hogy felpaprikázná magát, inkább próbálja meg benyelni a sértést. Ne akajra tetézni a bajt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy távoli ismerőse hirtelen, mintha pálforduláson ment volna keresztül. Szokott hűvösségét feladva, egészen másként közeledik ön felé. Jogos a gyanakvás, de csak akkor, ha bántja, hogy akar öntől valamit. De hát ön imád segíteni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot a barátságoknak szentelheti. Ne feledje azonban: a barátság az az érzés, ami nem adok-kapok viszony, nincs helye érzelmi követeléseknek, stratégiáknak. Akkor az már nem barátság, hanem társulás, üzlet, szerelem…

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különleges, sorsfordító nap lehet ez a mai az ön számára. Újabb kihívásokra vállalkozhat, tovább öregbítheti hírnevét, vagy növelheti bankszámláját. Csak az a kérdés, bírja-e még szusszal? Meddig terhelhető még?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bármily lehangoló is a reggel, ne hagyja, hogy ez egész napját búskomorrá tegye. A másokról való gondoskodás az ön szívét is felmelegítheti. Még ha ez csak egy virág, vagy kismacska is. De ma akár társat is találhat.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: