2012-05-12 05:29:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - a kapcsolataira kéne koncentrálnia

Napi horoszkóp május 12.-ére a 12 csillagjegy
szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagi áldozatot követel meg öntől egy rokona: talán a társa, vagy az anyja. Ne sajnálja az áldozatot. Ez szükséges ahhoz, hogy aztán önnek is jobbra forduljon a sora. Ha önként nem áldoz, másként érheti veszteség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Az utóbbi időben túlságosan keserűvé és cinikussá vált. Néha még azokat is megbántja, akiket igazán szeret. Talán a túlzott munka, a megterheltség okoz önnél efféle lelki bajt. Könnyítsen a lelkén és a sorsán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerelmi gondokat, talán még csalódást is hoz ez a nap. A rossz hír, amit kap, azonban kezdete lehet egy kialakuló újnak. Talán csak próbatétel, amin keresztül kell most mennie. Higgye el, hamarosan minden jóra fordul.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A feszültségek elkerülhetetlenek. A társkapcsolati problémák már nem söpörhetők többé a szőnyeg alá. Amit hall, talán elkeserítő, de a megújuláshoz alapot csak a tisztázó beszélgetés adhat. Szeresse a kedvesét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban oda kellene figyelnie a családjára, a magánéletére. Ha csak nem akarja azt, hogy hamarosan magányélete legyen. A karriere, az egzisztenciája most rendben van. Most a kapcsolataira kellene végre koncentrálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha valamilyen jogi ügye lenne épp folyamatban, akkor a napokban azt hamarosan sikeresen lezárhatja. Jó is, ha minél előbb túl lesz rajta, ha lehet törekedjen is a peren kívüli megegyezésre. A szavak most buktatók lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Betegség veszélyezteti, ezért jól teszi, ha vigyáz magára. Öltözzön bár lengén, azért mindig legyen önnél egy könnyű pulóver, vagy felöltő, mert az esti hűvös idő még megárthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma rendkívül energikusan láthat neki napi teendői megvalósításának. Talán még arról is hajlamos megfeledkezni, hogy hétvége van. A családja is számít önre. Igaz, otthon is volna mit tennie, de azért áldozhat a kikapcsolódásnak is aktívan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kényeztesse ma végre magát egy kicsit, hiszen igazán megérdemli! Az utóbbi időben nagyon is képes volt túlhajszolni magát. Egyen valami jót, lustálkodjon, olvasgasson. A lényeg, hogy pihenjen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyugtalanul ébredhet, pedig nincs is rá oka. A nyugtalanság most valahogy mélyebbről jön. Nevezhetjük szorongásnak is. Oldódást jelenthet a meditáció, a lazító fürdő, az erdei séta. Heveredjen zöld füvekre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valakivel szemben ajánlatos lenne három lépés távolságot tartania. Nemcsak a jelen árnyai kísértik azonban, hanem a múltéi is. Úgy érzi, valaki az erejét szívja. Ám nem biztos, hogy az, akiről ön gondolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma kaphat egy kedvező ajánlatot, amin érdemes lenne elgondolkodnia. Azonban, ha csak az anyagi hasznot nézi, eltévedhet. Nem lehet mindent pénzben mérni. Ez igaz a társkapcsolatára is. Értékelje át ebből a szemszögből!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: