2019-11-29 08:18:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Tisztázza a vitás kérdéseket haragosaival

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A nyolcadik sorsterületén vonul át a Merkúr, kellemes fényszöget alkotva a Szaturnusszal, megfelelő alkalom a szervezésre, a részletek kidolgozására és a jövőre való felkészülésre. Az ennél a bolygóállásnál meghozott döntések általában praktikusak és jól átgondoltak. A most elvégzett munka a jövőben megtérül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz trigont alkot az Uránusszal, a szabadság és az izgalmak hozzák most lázba. Ha a meglévő kapcsolatából hiányzik ez, akkor itt az ideje, hogy alakítson rajta. Ha egy új szerelmi kapcsolat kezdődik a mai napon, akkor az viszont szokatlan lesz, és mindvégig megőrzi az érdekességét!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A nyolcadik sorsterülete rendkívül foglalt, valamilyen befektetésen töri a fejét. Az üzlet nagyon jónak tűnik, és gazdaságosnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a hetedik sorsterületen együttáll a Szaturnusszal, a párkapcsolata nehezen kezelhetőnek tűnik. Legszívesebben félrevonulna az emberektől, különösen a partnerétől. Ez most egy elmélyülést igénylő időszak, várja meg, amíg elmúlik, és hamarosan kiderül az ég ön felett is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön hatodik sorsterületén egy komoly bolygócsoportosulás van, emiatt jobban tudja kezelni a nehéz kapcsolatokat, itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változásokat véghezvigye, békét kössön, vagy tisztázza a vitás kérdéseket haragosaival.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mai csillagai fokozott készséget adnak a részletek érzékelésére és kezelésére. Most szervezze át vagy fogjon bele a gondos kidolgozást igénylő ügyletekbe. Spekulatív vállalkozásokkal ne foglalkozzon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valószínűleg mára vendégeket hívott, idősebb, talán befolyásos személyek is érkeznek az otthonába. Most megmutathatja, milyen remek házigazda.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars az ön első sorsterületén vonul át, közben szextilt ad a Hold-Vénusz együttállásra. Ez a konstelláció szexuális étvágyát felerősíti, ha nincs éppen partnere, akkor egy új kapcsolat is kezdődhet ilyenkor. Ha nem abban az életkorban van, hogy ilyen irányú érdeklődése legyen, akkor kiélheti szenvedélyét művészetekben, vagy pénzügyi befektetésekben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyileg egy nagyon szerencsés időszakot él át, több planéta is segítségére van, remek üzleteket köt. Ha volt betegségre utaló jelzés, az is megoldódott, mert a hatos sorsterületén álló Uránusz is remekül fényszögelt.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Energiái szabályozottan működnek, és koncentráltak, ami kemény és hatékony munkavégzésre teszi képessé. Közben mélyebb önismeretre tesz szert, ez a két dolog önt verhetetlenné teszi, így könnyedén előbbre juthat ambícióiban.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránuszt a Vénusz még mindig támogatja, emiatt ön szívesen próbál ki új dolgokat. Másfajta emberekkel köt ismeretséget, mint akikkel eddig kapcsolatban állt, ez egy felvillanyozó konstelláció.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr-Szaturnusz között kialakult szextil, az ön kilencedik sorsterületét helyezi fókuszba, ez arra sarkalja önt, hogy tanulmányit bővítse, akár egy új nyelvet sajátíthat el, vagy a mostani munkájához passzoló továbbképzésen vehet részt. Gondolatai nagyon elmélyültek, komolyan veszi a tanulást.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: