2015-08-06 09:45:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Vigyáznia kellene az egészségére

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, az ön anyagi javakat jelző területén. Ez azt is jelenti, hogy most keményen meg kell dolgoznia a pénzéért és az elismerésért. Az este romantikus hangulatban telik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Elég nagy tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy végre előre léphessen a karrierjében. Egy vitás helyzetben konkrétumokat tud felsorakoztatni, és sikerül is meggyőznie a többieket. Este mindenképpen ajándékozza meg magát valami kellemes dologgal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a Bika jegyében áll a Hold, sajnos ez nem kedvez önnek. A jelenlegi feladatára kellene koncentrálnia, ne hagyja, hogy elkalandozzon a figyelme! Este feleslegesen aggodalmaskodik valami miatt – inkább nézzen meg egy jó filmet, az eltereli a gondolatait.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Bika jegyében áll. Izgalommal teli találkozásokban lehet része, ettől függetlenül szembe kell néznie a tényekkel, és tisztáznia kell magában, mi az, ami igazán fontos önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll. Vigyáznia kellene az egészségére, jó lenne, ha léböjt-kúrát tartana. Legyen a munkájában nagyon alapos. Ha nem összpontosít, a rutinfeladatokkal is nehézkesen halad majd.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez bőven ad önnek energiát a mai naphoz. Ahogy telnek az órák, egyre jobb kedve lesz. Délután találkozzon a barátaival, remek beszélgetésekben lehet része!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lássa olyannak a dolgokat, mint amilyenek - így képes lesz világos döntéseket hozni. Régóta töri a fejét azon, hogyan tudna változtatni az életén. Most erre is megoldást találhat! Jegyezze le az ötleteit egy füzetbe, még nem kell azonnal a megvalósításukon törni a fejét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Erőt, kitartást és fegyelmezettséget ad Önnek. Képes lesz tisztázni a legnehezebb helyzeteket is, főleg a párkapcsolatában jelentkező problémákat kezeli jól. Este elégedetten térhet nyugovóra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Bika jegyében álló Holddal nemcsak szilárd talajon állhat, de rendelkezik a szükséges önbizalommal is, hogy céljait el tudja érni. Ne szerénykedjen, ragadja üstökön a szerencséjét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez lendületet és bátorságot ad önnek. Maradjon nyugodt akkor is, ha egy megjegyzést provokatívnak talál. Kérdezzen vissza, azzal jobb benyomást kelt, mintha egyből nekiesne a másiknak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez kicsit visszatarthatja önt, viszont erőt is nyerhet ahhoz, hogy a legjobbat tudja kihozni önmagából. Ha este nem tud elaludni, sétáljon egy nagyot, ezzel le tudja vezetni a feszültségét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, és erővel, bátorsággal tölti fel. Abban is segíti, hogy meggondoltan és célirányosan járjon el, elegáns módon érvényesítheti akaratát. Lelki szinten is jó passzban van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: