2017-09-24 23:21:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Vidáman és lelkesen kezdődik ez a hét

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szűz jegyében több bolygó is áll. A főnöke komoly nyomást gyakorol önre, és számon kéri, miért nem hajtotta végre az egyik feladatot. Vigyázzon, nehogy olyasmi szaladjon ki a száján, amivel árthatna magának!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A legtöbb bolygó az ég alján áll, így figyelmét főleg a családi ügyek fogják lekötni. Helyt kell állnia a munkahelyén is, de ez ma nehezen fog menni, mert az otthonával kapcsolatos teendők sok idejét elveszik…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szívügyekben óvatosságra intik a csillagok. Csupa olyan személy érdeklődik ön után, akik nem alkalmasak komolyabb kapcsolat kiépítésére. Inkább a munkájára koncentráljon, abban most jelentős sikereket érhet el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Vidáman és lelkesen kezdődik ez a hét. A Vénusz és a Mars közel állnak egymáshoz, és szárnyakat adnak önnek! Kedvességgel és humorral hatása ma mindent el tud intézni. Mágneses vonzerővel rendelkezik - ha ön egyedülálló, nagy esélye van arra, hogy ma talál magának valakit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Több bolygó is a Szűz jegyében áll, ez nagy előnyt jelent önnek. Adódhat ma egy remek ötlete, persze a sikerhez az is kell, hogy higgyen magában!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy programján, vagy napirendi pontján változtatnia kell - maradjon rugalmas, akkor is, ha közbe jön valami. A munkájában nem sokat tud előrehaladni. Ha otthon van, nap közben egy kis alvás igazi jótétemény lehet az ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Pénzügyei jó csillagzat alatt állnak. Maradjon továbbra is ilyen aktív, mert sok nyereséges üzlet várja. Ne lazítson, ha még nyitott követelései lennének. Ezeket sikeresen be tudja hajtani. Este a kedvesével egy fontos dologban végre megegyezésre juthatnak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók a Szűz jegyében hátráltatják önt. Most könnyebben hibázhat, és ez sajnos nem várt következményekkel járhat. Lehetőleg tartsa be szigorúan a közlekedési szabályokat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az önre váró munkákat ne halogassa, mert ma nagyon sikeresen tud dolgozni. Az előírások, korlátozások és az értelmetlen szabályok ma nagyon fogják bosszantani, de lehetőleg ne adjon hangot ennek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Többet kellene foglalkoznia a pénze beosztásával. Készítsen pontos tervet a hónap végéig, nehogy mínuszba forduljon az egyenlege! A mai napja egyébként jól alakul, gördülékenyebben mennek a dolgai, mint várta volna.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok mindenre higgadtabban reagál, mint máskor. Pedig adódik ma néhány helyzet, ami sok türelmet igényel… Délután már kerülje a tömeget, a nyüzsgést, inkább pihenjen, kapcsolódjon ki az otthonában. Este még kellemes híreket kaphat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: