2019-09-13 04:48:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Új üzletet köthet ma!

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Legyen nagyon óvatos minden gyógyszerrel szemben, amelyet bevesz, mert a Neptunusz-Hold együttállása miatt érzékennyé válhat a szervezete. Alkohol vagy drogok nélkül is igen kótyagosnak érzi magát. Gondolatai összezavarodhatnak és megnehezítik a kommunikációt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Merkúrral még mindig együttáll az ön ötödik sorsterületén. Ezt a konstellációt a könnyed beszélgetések jellemzik, nagyon jól érzi magát, amikor tárgyal, pillanatok alatt megnyeri a másik felet saját magának. Ez az állás kedvező a kereskedelemben végzett munkának.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az üzleti lehetőségek vagy javaslatok ma igen kedvezőek, de nemcsak a munka világára hat jótékonyan a mai Merkúr-Vénusz konjunkció, hanem az udvarlásra-turbékolása is. Kaphat egy kellemes bókot vagy megjegyzést, a flörtnek a későbbiekben még lehet folytatása is.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Erős hatással lehetnek önre a művészetek, az érzései felerősödnek, könnyen meghatódik. Szívesen ismerkedik, és a sors az útjába is sodor valakit, aki nagyon vonzó.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy rengeteg ötlet jut most eszébe, amelyek pénzügyeire igencsak jól hatnak. Új üzletet is köthet!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületén halad át, most könnyedén beszél azokról a témákról, melyeket korábban a szőnyeg alá söpört. A testvéreivel, szomszédjaival és a barátokkal való kapcsolata sokkal jobb lehet.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tizenkettedik sorsterületen elhelyezkedő Mars támadást kap a Jupitertől és a Neptunusztól is, fertőzések, lázas megbetegedések gyengíthetik szervezetét. Igyon sok vizet, hogy a folyadék átmossa a szervezetét, ugyanis elképzelhető, hogy a gyógyszerekre sem a megszokott módon reagál.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön pénzügyi helyzete most jónak mondható, de elképzelhető, hogy ma többet enged meg a költekezésben, mint amennyit megtehetne. Persze nem saját magára költené a pénzt, de az üres pénztárca láttán ez mindegy.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Neptunusz konjunkció az ön harmadik sorsterületén fejti ki a hatását, ráadásul a Neptunusz hátrál. Törekedjen a tiszta kommunikációra, gondosan ügyeljen arra, hogy a legvilágosabban fejezze ki magát. Még így is belekeveredhet zavaros, homályos beszélgetésekbe, melyekből félreértések adódnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiemelkedő csúcspontja lehet a mai nap a karrierjének, az eddig elvégzett feladatok sikeresen beértek, most learathatja az értük járó babérokat. Felelőssége a későbbiekben növekedni fog, de ön nem az a fajta ember, aki ez elől elszalad.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez egy nagyon eredményes, előre vivő időszak lehet, ha megdolgozik érte, és miért ne tenné, hiszen tele van ambícióval és energiával. Magabiztos, ami lépéseit, céljait illeti, jó időszak az üzletkötéshez is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most ösztönzőleg hathat önre a művészet, különösen a zene. Az intuíciója is felerősödik, döntéshelyzetben hallgasson az ösztöneire!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: