2017-09-22 07:14:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ügyesen gazdálkodjon az idejével

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Jupiterrel a Mérleg jegyében. Energikussá válik, gyors lesz és alapos, ennek köszönhetően pedig előnyös helyzetbe kerül. Délután adódhat néhány kellemetlensége, de ezeken is hamar átlendül.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Reggel csúszásokra, késésekre számíthat, lehet, hogy egy üzleti partnere lemondja a találkozójukat. Semmiképpen ne engedje, hogy egy rokon vagy szomszéd meghiúsítsa a kedvesével tervezett programját!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Amennyiben nagyobb változtatást tervez, most még nem látszik elérkezettnek az idő a cselekvésre. Várjon pár napot, addig is, dolgozza ki jobban a részleteket! Még az is lehet, hogy egy új, jobb lehetőség körvonalazódik addig az életében.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól fogja érezni magát, és nagyon sok szeretet érez magában, és nem is spórol ennek kimutatásával, megélésével… A párja értékelni fogja a gesztusait, és végre újból közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ügyesen gazdálkodjon az idejével: ha minden felkérésre igent mond, túlterhelhet magát. Amennyiben nem figyel ere, türelmetlenné és kapkodóvá válik. Szerelmi téren ígéretesnek tűnik az este.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érezheti, egy társra minden másnál nagyobb szüksége van. Ha eddig magányos volt, vagy boldogtalan kapcsolatban élt, ma megtalálhatja végre a lelki társát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kerülje a kínos témákat a rokonokkal folytatott beszélgetések során, mert heves vitát jeleznek a csillagok. Ettől eltekintve szerencsés napra számíthat, még egy váratlan meglepetésnek is örülhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznia. Ha képtelen a tisztánlátásra, kérje ki egy idősebb kollégája véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Nehezen indul a napja, nem várt akadályokkal kell szembenéznie. Terveket, ábrándokat szőtt erre a napra, de délután már be kell látnia, ez sem lesz könnyebb, mint az előző volt. Mégis több örömet hozhat, erre gondoljon a kesergés helyett.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A főnöke a munkatársai előtt hozhatja önt kínos helyzetbe: eszébe juthat még az is, hogy másik munkahelyet kellene keresnie. Azért még adjon egy esélyt az itt maradásnak. Különösen akkor, ha nem tudja, hova is menne.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Jupiter együtt állnak a Mérleg jegyében. Ez jó hangulatot varázsol ön köré, és szerelmi téren is fokozza az esélyeit. Fontolja meg alaposan a pénzügyi döntéseit, mert ma túlságosan könnyelmű lehet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kihasználhatják a jóhiszeműségét! Jó lenne, ha meghúzná a határokat, és a saját igényeit is szem előtt tartaná, különben könnyen átverhetik. A párja családja viszont meglepően segítőkésznek bizonyul egy nehéz helyzetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: