2015-02-20 19:21:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Törődjön többet egészségével

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Ön uralkodó bolygója hamarosan hazatér, a Kos jegyébe. Ezt már érezheti ön is, és ennek megfelelően alakul a hangulata egész nap. Tudja, hogy mit kell tennie, és mi az, amihez jobb, ha nem is fog hozzá - ma még ne Ön legyen a kezdeményező. Jól fogja érezni magát, és marad energiája van arra is, hogy egy kis fizikai munkát végezzen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunusszal, sé bolygóhalmozódás van az ön 11. sorsterületén: ma a baráti összejövetelek és a szórakozás kerül a középpontba. Ez a sorsterület mutatja a kapott szerelmet is, jó időszak lesz ez arra, hogy együtt lehessen másokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bolygóhalmozódás van az ön hivatást mutató területén, és a Nap is a Halak jegyében jár már: humorral és jó hangulattal most többet érhet el, mint kemény szavakkal, főleg ha csapatban dolgozik. Legyen résen, ez a nap nagyon fontossá válhat, mert jelentős lépéseket tehet céljainak elérése érdekében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Négy fontos bolygó is áll a Halak jegyében - nagyon fontos, hogy egészséges maradjon! Amit ma a szervezetével tesz, annak sokszorosan erősebb hatása lesz, mint máskor. Ha teheti, ne fogyasszon készételeket, inkább vásároljon jó minőségű alapanyagokat, és főzzön a családjának. Tartson pár húsmentes napot, és sör vagy bor helyett inkább forrásvizet igyon. Menjen korábban aludni – így legalább egy évvel meghosszabbíthatja az életét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bolygóhalmozódás van a Halak jegyében, az Ön horoszkópjának 8. napházában: a hét vége közeledik, nagyon fontos dolgokba már nincs értelme belekezdeni. Fejezze be azokat a munkákat, amiket elkezdett. Törődjön többet egészségével. Este készítsen magának egy illatos lazító fürdőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Öt bolygó áll Önnel szemben ma, a Nap, a Hold, a Vénusz a Mars, és a Neptunusz. Öné a világ, beszélgessen, szórakozzon, másnak nincs is túl sok értelme. Hagyja megtörténni a dolgokat, és örüljön annak, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik Ön körül. Tényleg sikerül mostanában visszafognia magát, és ez rengeteget jelent majd. Tartson ma egészségnapot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bolygóhalmozódás van az Ön egyik egészséget jelző területén. Ma vidáman ébred, és ez a hangulat egész napon át tart majd. A Mars készül a Kos jegyébe: a kompromisszumok fontos szerepet játszanak majd az életében. A bókoknak mindig óriási hatásuk van, most sem kellene takarékoskodnia velük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bolygóhalmozódás van az Ön 5. sorsterületén, már a Nap is belépett a Halak jegyébe. Ha ma dolgoznia kell, akkor is csak rutinmunkákat végezzen. Ön rendkívül mélyérzésű ember, és ez minden kapcsolatában - főleg szerelmi téren - most viszonzásra talál. Egy személy fontos szerephez juthat életében, kihozva Önből olyan tulajdonságokat, amelyek jelenlétéről eddig nem volt tudomása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Halak jegyében áll, a Jupiter kellemesen kapcsolódik a Marshoz. Jó egészségnek örvend, életerőtől, önbizalomtól duzzad, és ez a kombináció gyakran sikert hoz, vagy sikerre vezet. Egy új családtag érkezését is jelezheti ez a bolygókombináció.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Nap helyet cserélt a Marssal a Halak jegyében. Kiváló hangulatban kezdheti a napot. Egyáltalán nincs miért sietnie, mert semmi döntő fontosságú esemény nem várható. Furcsa telefonokat kaphat, feltehetőleg olyan emberektől, akik nem kívánják felfedni kilétüket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Nap az Ön második, a Mars pedig a harmadik napházába lépett. Amit anyagilag elhatározott, annak ma sikerülnie kell! Az energiabolygó olyan szavakat ad majd a szájába, amikkel komolyan tud érvelni, és sikeres lehet minden pénzügyi tevékenységben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma az Ön személyiséget jelző területén tranzitál mindkét életet adó bolygó, figyelmeztetvén Önt arra, hogy foglalkozzon többet a szervezetével, például tartson egy egészségnapot: reggelire fogyasszon friss gyümölcsöt, ebédre friss salátát vagy főzeléket - és Neptunusz azt súgja, hogy a halat se felejtse el!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: