2019-10-23 08:17:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Tekintse át a mostanában maga mögött hagyott dolgokat

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Nap jegyváltása – átlép a Skorpió jegyébe- az ön nyolcadik sorsterületét érinti. Ez a személyes növekedés és az újjászületés időszaka önnek. Kiváló alkalom a költségvetés és a pénzügyi tervek kérdése szempontjából. Az intim kapcsolatok ma kiemelkedően fontosak lesznek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy komoly beszélgetés során a partnere tükröt tart önnek, és segít, hogy sokkal jobban megértse önmagát. A mai napon koncentráljon arra, hogy személyes céljait és érdekeit összeegyeztesse másokéval.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remek programokon vehet részt a családtagjaival. Az egészséges életmód is foglalkoztatja, most új elhatározásokat tehet.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Nap a jegyváltása során belép az ön ötödik sorsterületére, ez előtérbe helyezi a szórakozást, a gyerekekkel töltött időt. Szívesen kirándul a családdal.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold ma szextilt alkotnak, sokkal békésebb hangulatban van és ez kapcsolatain is visszatükröződik. Érzelmei és értelme egyensúlyba kerül, tekintse át a mostanában maga mögött hagyott dolgokat, mert ma lehetősége van a feszültségek elsimítására.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kifejezetten keresi a kapcsolatot környezetével, adni akar egy kis extra időt másoknak, kíváncsibb és figyelmesebb a szokásosnál. Elég elfoglalt lehet, rengeteg telefonhívást és sok meghívást kap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma három planéta tartózkodik az ön második sorsterületén, ez mindenképpen fókuszba hozza a pénzügyeket, méghozzá előnyös értelemben. Az anyagi biztonság keresése most különös hajtóerővel bír az ön számára


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon belépett a Nap az ön első sorsterületére, ez nagyon kedvező bolygóállás. Készen áll arra, hogy hátra hagyja a múltat, és egy új szakaszt kezdjen el az életében. Megnövekedett az energiája és megújult az önbizalma, tehát használja ki a kínálkozó lehetőségeket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon boldognak és bizakodónak érzi magát, minden szinte varázsütésre történik, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tennie érte. Most objektíven tudja látni a dolgokat, ki kell használni az alkalmat arra, hogy leltárt készítsen, és új célokat tűzzön ki maga elé.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden olyan utazás hasznára válik ma, amelynek célja a tanulás, vagy a kikapcsolódás. Remek alkalom látóköre kiszélesítésére.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön hetedik sorsterületén halad át és közben szextilt alkot a Nappal, minden kapcsolata harmonikusan alakul, remek alkalom a barátkozásra. Ez a nap a harmónia pillanata – egy rövid időre a mindennapos rohanás közepette.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kedveznek a bolygók a gyakorlati feladatoknak, szívesebben tölti az időt elmélkedéssel, álmodozással.. Szerencsére ma van alkalma pihenni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: