2019-10-05 05:38:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Tartózkodjon most egy darabig a túlköltekezéstől

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon a Nap és a Szaturnusz egymással kvadrátot alkot, ez olyan kihívások elé állítja önt a párkapcsolata területén, ami akár önmarcangoláshoz vagy depresszióhoz vezethet. Az önérzete csorbul, mert nehéz elérni, hogy partnere felnézzen önre. Bizonyos kötelességeket súlyosnak érez, most türelmet és elszántságot kell mutatnia.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hatodik sorsterülete igen terhelt, keresse fel háziorvosát, lehet, hogy nincs nagyobb probléma, egyszerűen csak túl sokat dolgozott az utóbbi időben. Ha nem akar táppénzre menni, akkor legalább azt engedje meg magának, hogy otthonról dolgozzon a következő héten, talán a hétvége segíthet a pihenésben.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap-Szaturnusz kvadrát az ön ötödik és nyolcadik sorsterületét érinti. Ön azt tervezte hétvégére, hogy szeretteivel kikapcsolódni, kirándulni megy, de valami most keresztülhúzza ezt a számítását. Nagyon csalódott, de ne érezze magát felelősnek, máskor bepótolják ezt a hétvégét.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szaturnusszal együttállást alkot a hetedik sorsterületén, ha üzleti lehetőségben gondolkodik, akár szerencséje is lehet. Ha meleg, intim hangulatra vágyik a zsémbes partnerével, most arról sajnos le kell mondani, partnere mára begubózott.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön igen jól bánik a pénzzel, mondhatjuk, minden fillért megfog, de ez ma nem így lesz, óriási szeretetpótlásra van szüksége, amit a vásárlással igyekszik behozni, ezt később megbánás követ. Tartózkodjon most egy darabig a túlköltekezéstől.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön igen jól bánik a pénzzel, mondhatjuk, minden fillért megfog, de ez ma nem így lesz, óriási szeretetpótlásra van szüksége, amit a vásárlással igyekszik behozni, ezt később megbánás követ. Tartózkodjon most egy darabig a túlköltekezéstől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az első sorsterületén tartózkodik a Nap, ami igen feszült fényszögeket alkot más bolygókkal. Ingatlannal lehet valamilyen problémája, például vizesedik a lakása, vagy szeretne elköltözni, de önerőből nem tud. Hitelre ne is számítson és a javítások is egy vagyonba kerülnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr az ön első sorsterületéről szembenállást alkot a társkapcsolatok életterületén elhelyezkedő Uránusszal. Szétszórtnak érzi magát és lehetséges, hogy számos egyéb váratlan esemény is növeli az ideges szorongást. A párjával szemben jobb, ha hallgat, mert végül is vitatkozásba fog átcsapni beszélgetésük.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

Otthonában víz- vagy gázvezetékkel problémák adódhatnak, nem ártana átnézetni a vezetékeket, lehet, hogy már túl régiek és megszolgálták a kenyerük javát. Nem veszi jó néven ezt a hiba lehetőséget, mert egy csomó pénzébe is kerülhet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma az ön jegyében együttáll a Szaturnusszal és a Plútóval is, ez nem egy könnyed érzelmekről szóló tranzit, hadilábon áll az emberi kapcsolataival, főleg az önhöz közelállókkal adódhatnak problémák. Egy időre megnehezül az ön számára a kapcsolattartás, magányosnak és lehangoltnak érzi magát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma hajlamos lesz mindennek a sötétebb oldalát látni, ne fetrengjen ebben az állapotban. Kilátásai pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül az égbolt ön felett. Jobb, ha nem hoz döntést semmiről ebben a pesszimista időszakban.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön számára kiváló időszak a befele tekintésre és az önvizsgálatra, képes lehet az önismeret új mélységeihez érni, a tanultakat pedig beépítheti a mindennapi életébe. Ugyancsak azon időszakok egyike ez, amikor valóban emberségesen és önzetlen indítékból tud cselekedni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: