2017-07-22 09:13:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szépnek ígérkezik a mai nap

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, ez a bolygóállás nem segíti önt… Nagy a vállalkozó kedve, időnként elfogja a vágy, hogy új utakra térjen. Vegye komolyan a mai ötleteit, akkor is, ha merészek! Most nem alkalmas az időpont ezek megvalósítására, de ki tudja, mit hoz a távoli jövő…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma csak nyugalomra vágyik, de ez sajnos nem adatik meg. Délután szembe kell néznie egy családi problémával, és a teljes erejére és kitartására szüksége lesz, hogy megtalálja a megoldást. Tudatosítsa magában, hogy milyen sokan számítanak önre, ez elég erőt ad!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napon a rögtönzéseivel alkothat a legnagyobbat. A készülés tehát felesleges, inkább a talpraesettségén múlik minden. A magolás, a szokott utak helyett inkább figyeljen jobban a külvilágra, és időben reagáljon!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön jegyében jár, így most ki tudja domborítani az erősségeit. Mások is észreveszik a tehetségét, és azt is, hogy milyen sok mindenben van a segítségükre. Ne szerénykedjen, ez valóban így van!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Szépnek ígérkezik a mai nap, sok mindent kínál önnek. Számos érdekes ötlete lehet most, ezek közül néhányat érdemes lenne le is jegyeznie. Ne hagyja, hogy nyomok nélkül múljanak el önben. Az ötlet, amit ma megragad, idővel hasznára válhat, és fejlesztheti önmagát is.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Ez kissé kaotikussá teheti az életét. Néha az ár ellen kell úszni, maradjon nyugodt akkor is, ha a többiek világgá futnának.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodt, szép napra számíthat, élvezheti a pihenést. Délután azonban már inkább unalomnak fogja látni azt, ami délelőtt még a béke volt… Ha izgalomra vágyik, menjen szórakozni, ismerkedni, flörtölni! A csillagok új szerelmet jeleznek a szingli Mérlegek életében!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Szélsebesen elintéz minden házimunkát, utána már semmi sem tudja otthon tartani. Sporttal, mozgással töltheti a legjobban az idejét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem kellene magára haragítania a szeretteit azzal, hogy folyton a saját igazságát bizonygatja. Általában nem is jellemző önre ez a nagy akarnokság, ezért is lepi meg a családtagjait. Igaza van, de ezt most még titkolnia kell.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Túl sokat akar egyszerre, és nincs igazán jelen, folyton másba kezdene bele. Délután bár nem drámai, de kellemetlenebb lesz a helyzet. Semmi sem sikerül egyből, mert annyira szétszórttá válik. Este pihenje ki magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, ez nagyon kedvező bolygóállás az ön számára. Ha egyedülálló, akkor most kellene párt keresnie - valamelyik internetes társkeresőn levelezésbe bonyolódhat valakivel, aki igazán figyelemre méltó személyiség!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nyugalmat és meghittséget sugároznak önre is a csillagai. Töltse a mai napot a barátai, családtagjai körében, lehetőleg a szabadban, vízparton. Szüksége van a feltöltődésre!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: