2017-09-14 00:44:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sokat vállal!

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Jó hangulatban telik napja, élvezi az önt körülvevő társaságot. Szívesen meghallgat másokat és foglalkozik a gondjaikkal, problémáikkal. A munkára viszont nehezen szánja rá magát – vigyázzon, így sok lesz a lemaradása.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Nem jut olyan gyorsan előbbre, mint ahogyan szeretné. Pedig a munkahelyén szigorú ellenőrzések következhetnek, jó lenne, ha nem hibázna, figyeljen jobban a munkájára!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Óvatosan flörtöljön, mert most könnyen megbánhatja, ha belekezd egy viszonyba... A munka frontján viszont jól alakulnak a dolgai, a munkaköre bővülhet, át is helyezhetik, de örülni fog a változásoknak!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ne fogjon új dolgokba, ne írjon alá semmit, főleg ne olyan szerződéseket, amelyekkel hosszú távra kellene elköteleznie magát. Ez nehéz lesz, de meg tudja oldani. Most sok a nyugtalanság ön körül, erre fel kell készülnie. Este csak lazítson!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A versenyhelyzetek önt igazán lázba hozzák, ám most túlzásba eshet. Sokat vállal, és nehezen birkózik meg ennyi kihívással. Egészségügyi panaszok jelezhetik, ha nem pihen eleget. A magánéletével szerencsére minden rendben van, a párkapcsolata most igazán harmonikus.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Szűz jegyében áll együtt a Marssal - ez a bolygóállás nem engedi, hogy lazítson. Nehéz problémákkal áll szemben, de sikerre viszi a dolgokat. Újból magához ragadhatja az irányítást. Az anyagiakkal legyen óvatos, bár a kötelező kiadások ellen nem tud mit tenni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, ez szenvedélyessé teszi a kapcsolatát. A boldogságukat viszont elronthatja, ha a párját, direkt vagy véletlenül, féltékennyé teszi… Ne flörtöljön senkivel, mert könnyen balul sülhetnek el a dolgok!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szeszélyes hangulatváltozás jellemzi a mai napon. Az ügyeibe mások is beleszólnak, amit nehezen tűr el. Ne is figyeljen a kéretlen tanácsokra, most csak saját magára hallgasson. Esetleg egy barátját érdemes beavatni a terveibe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében jár. Most nagyon kellene figyelnie a pénzre, elnézhet egy kiadást, vagy elfelejtkezhet egy befizetni valóról. Egy mást típusú problémájára viszont megoldást találhat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A párkapcsolatában feszültségek jelentkezhetnek. Ha fontos önnek a társa, akkor most ne reagáljon, foglalkozzon inkább saját magával. Bármilyen válasz szinte olaj a tűzre...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Még mindig kerülnie kellene a jelentős döntéseket, főleg a magánéletét illetően. Most nehezére esik objektíven szemlélni a dolgokat, és előfordulhat, hogy téved egy fontos kérdéssel kapcsolatban.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma elbizonytalanodik a képességeit illetően, egy olyan kihívással találja ugyanis szemközt magát, amivel, úgy érzi, hogy nem tud megbirkózni. Ne szorongjon, inkább kérjen segítséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: