2017-08-15 08:19:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sok tervét tető alá tudja hozni

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold délután már az Ikrek jegyében fog járni. A mai nap ideális arra, hogy áttekintést nyerjen az anyagi dolgokról. Fűzze le a számlakivonatokat, számlákat. Este érezze magát jól, kapcsolódjon ki, ez válik a leginkább hasznára!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold délelőtt még a Bika jegyében áll. Néhány dolgot el kellene ugyan intéznie, de nincs meg ehhez a kellő nyugalma. Hagyjon magának időt, és ne mérgelődjön, ha nem minden úgy megy, ahogyan ön elképzelte.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold készülődik az ön jegyébe. Lehet, hogy egy csoport élére kerül, vagy át kell vennie az irányítást egy munkában. Gördülékenyen fognak haladni a dolgok mindaddig, míg tekintettel lesz mások érzéseire, és nem válik zsarnokoskodóvá. A konfliktusokat azonnal tisztázza! A megbeszélései kedvezően alakulnak.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma zűrzavart okozhatnak a bolygók! Minden másképpen alakul, mint ahogyan eltervezte. Ha dühös valakire, az ügyet azonnal rendezze el, és mindig koncentráljon a valós kiváltó okokra. Az estét töltse azzal, akit a legjobban szeret.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma sok tervét tető alá tudja hozni, gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint mások. Ha van pár jó ötlete, könnyen fog menni a csapatmunka, feltéve, hogy a többiek lépést tudnak tartani a lendületével.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hajlamos most az ésszerűtlen cselekvésre, és a munkával sem halad hatékonyan – a szerelem viszont kárpótolhatja ezért! Ma nem sikeres, hanem boldog lesz…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nézzen körül az otthonában! Ha olyan dolgot észlel, mely javításra szorul, azonnal hívjon szerelőt, vigye szervízbe, vagy cserélje ki az eszközöket, mert később nagyobb baj lehet belőle.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hajlamos most az ésszerűtlen cselekvésre, és a munkával sem halad hatékonyan – a szerelem viszont kárpótolhatja ezért! Ma nem sikeres, hanem boldog lesz…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Konfliktusokba keveredhet, főleg akkor, ha nőnemű a felettese. Egy barátja tanácsot kér öntől, és ez örömet jelent önnek, szívesen segít majd. Egy esti telefonbeszélgetés alatt kellemes híreket kap.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha nem vigyáz, most könnyen elúszhat a pénze… Még ön, a takarékos Bak jegyű ember is, könnyelműségre hajlik. Befektetéseinél is legyen nagyon óvatos. Ma könnyebben rá tudják venni valamire, amit utólag megbánhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Érdekes ajánlatokkal érkeznek önhöz, amelyek nyereségesnek bizonyulnak. Minden esetre olvassa át az apró betűs részleteket is. A magánélete már kevésbé rózsás: valami újra felszínre hozhatja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és felhánytorgatja a régi sérelmeket és csalódásokat.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ma csendben tud dolgozni, a nagy akciók nem vonzzák. Legjobban úgy halad, ha egyedül munkálkodik. A zavart és a stresszt nehezebben tudja majd elviselni. Legszívesebben elbújna valahová - ha szabadságon van, ezt meg is teheti.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: