2017-08-13 08:48:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Randevúzásra is ideális ez a nap

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap kissé vontatottan kezdődik. Többször is az az érzése támad, hogy dolgoznia kellene valamit, de ezzel saját magát idegesíti fel. A Hold a Kos jegyében áll, menjen ki a természetbe, és pihenjen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Állandóan szól majd a telefon, mindenki Önnek akar lenni. Nehezen tud választani a programok közül. Bárhol is van, jól érzi majd magát!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kényelmesen kezdheti a napot, és nem sok kedve lesz programokon részt venni. Kötelességekről most hallani sem kellene. Szórakozzon, töltse vidáman az idejét.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Délelőtt még valószínűleg akad dolga bőven… Legkésőbb délután azonban tegye félre a gondokat, és pihenje ki magát, vagy menjen ki sétálni a közeli erdőbe.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ez a nap kicsit vontatottan kezdődik, de később remekül alakul! Randevúzásra is ideális a mai nap, a csillagok egy új szerelmet jeleznek!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Különösen jó ma a fizikai állapota. Ha egy új diétát vagy mozgásformát akar kipróbálni, ez egy jó időpont arra, hogy belefogjon valamibe.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Készítsen egy kiadós reggelit a családjának. Ma kedve támad majd szórakozni a barátaival, és mindazokkal, akikkel szeret együtt lenni. Egyszerűen csak jól kellene éreznie magát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy kicsit meg kell erőltetnie magát. Ismételten el kell terelnie a figyelmét a bosszantó dolgokról, ám a végén nagyon jól fogja érezni magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vegye fel a kapcsolatot a többiekkel, ismerkedjen meg új emberekkel, legyen közlékeny, folytasson eszmecserét. Ennek sok hasznát tudja venni, és sokat tud hozzá tenni eddigi tudásához.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Engedjen teret a spontaneitásnak! Ne szervezze agyon a programot, úgysem az elképzelései szerint fognak alakulnia dolgok.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében jár - ez jó hangulatról, tettvágyról és változatos szabad időről gondoskodik. Egy csodálatos nyári este is vár Önre, élvezze ki ennek minden pillanatát.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Igazán boldog napra számíthat! Valaki még udvarolni is fog Önnek. Ne gondolkodjon azon, hogy mit hoz a holnap, élvezze a jelen pillanatot!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: