2015-08-09 09:38:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Pozitív élményekben lesz része

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Gyorsan össze tudja magát szedni, és azt teheti, amit csak szeretne. Este már ne menjen bele súlyos döntéseket igénylő vitákba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha nem lenne vasárnap, akkor a pénzügyekkel kellene foglalkoznia. Ma ez csak annyiban érvényes, hogy legyen Önnél annyi pénz, amennyit a gyerekek szórakoztatására mindenképpen félre kellett tennie. Abszolút jól fogja magát érezni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegében áll. Akár akarja, akár nem a család lesz élete központjában. Édesanyja, vagy a rokonságából valaki nagyon örülne, ha meglátogatná őt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, de a legjobb fényszögben, ezért nem lesz nehéz ez a mai nap. Ráadásul többektől megkapja azt az elismerést, amire szüksége van.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében jár. Kellemes nap vár önre, ha kimozdul otthonról, pozitív élményekben lesz része.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha teheti, ma ne kritizáljon semmit, nem kell mindent észrevenni. Lépjen át a problémákon, és érezze jól magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Délután a humorérzéke fogja megmenteni attól, hogy bárkivel is összevesszen. Ma kivételesen figyelnie kellene az álmaira, fontos üzenetet hozhatnak Önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Szerencsére mindenki békén hagyja, ma tényleg azt teheti, amit akar. A Nap az ég tetején ragyog, a valóságban és a horoszkópjában is. Gondolja át, mit szeretne igazán, mert az sikerülni fog.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Pontosan Önnel szemben, az összes jó dolgot, amit a többi bolygótól kap, mind közvetíti Önnek. Nem szívesen mozdul ki ma az otthonából, inkább a párjával töltené az egész napot. Nincs is ennek semmi akadálya, kapcsolja ki a telefont, és a számítógépet is, így nem zavarhatja Önöket semmi és senki.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a levegő elemű Ikrek jegyében jár még. Önnek ez fárasztó napot ígér. Pihenjen délelőtt minél többet, ráér majd délután „ugrálni” a vendégeknek. Este készüljön egy nagyon komoly beszélgetésre a párjával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez nagyon is kedvező lesz Önnek, minden úgy sikerül, ahogy eltervezte. Remek szórakozás vár ma Önre! Este mindenképpen kapcsolódjon ki.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma ne vágjon bele semmibe, tartalékolja erejét holnapra. Másoknak fontos az Ön véleménye, de próbálja meg minél kíméletesebben előadni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: