2017-06-04 07:03:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Pihennie kell!

Napi horoszkóp június 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll ugyan, de kellemetlen kapcsolatban lesz a Plútóval. Most van itt az ideje annak, hogy a mélyen elrejtett problémákról is szó essen. Bármennyire is jól érzi magát otthon, mégis kedve támadhat aktívan eltölteni az idejét. Tudni fogja, hogy kivel érdemes kapcsolatba lépnie, és kivel nem.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll a Plútóval kellemetlen fényszögében. Ez arra kényszeríti ma, hogy kedvesebben és tisztelettel bánjon másokkal. Keresse az oda illő szavakat, ha valakinek vigaszra lenne szüksége.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Egyik oldalról nézve most a párkapcsolata kerül előtérbe, mivel azonban a Merkúr az Ikrek jegyében áll, ez lehet, hogy most unalmassá válik az Ön számára, és inkább keres magának valami más programot. A bolygóállások a kapcsolatnak és a szerelemnek kedveznek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Most végre visszavonulhat egy könyvvel egy kényelmes sarokba, vagy csak lustálkodással töltheti a napot. A párja csodálatossá teheti önnek a vasárnapot.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma inkább otthon élvezze a vasárnap kényelmét, mert az elmúlt hét fáradalmait valóban ki kellene pihennie. Ez a nap lágyabb és érzelmesebb lesz, mint a többi. Nyugodtan kimutathatja érzékenységét. Álmai és emlékei nagy szerepet játszanak ma este.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Most a kedvesének kellene az első helyen lennie. Menjenek kirándulni együtt. A Merkúr a Bika jegyében áll, segít megtalálni azokat a szavakat, melyek hiányoznak a vallomásához.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Fordítson időt arra, hogy átgondolja, hogy a hivatásában mit szeretne elérni a jövőben. Bizonyára tudja már, hogy egy bizonyos ügyben merre kell tovább haladnia, még nem merítette ki minden lehetőségét és ez most világossá válik az Ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez egy olyan nap, amelyen a szerelem, az élvezetek, a páros együttlétek, a közös érzés, a szórakozás és az öröm játsszák a főszerepet. Megérzései lesznek, amelyeknek jelentősége van az Ön jövője szempontjából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Igazán elégedett lehet. Most sokkal érzékenyebb, érzelmesebb és finomabb érzékű, mint eddig. Így minden sokkal közelebbről érinti, jó lesz, ha távol tartja magát a barátságtalan emberektől.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a nap egy ajándék lesz az Ön számára, megtalálhatja majd a számításait. Elégedett és boldog lehet, akár a kedvesével, vagy ha eddig egyedülálló volt, akkor egy új találkozás teszi boldoggá. Izgalmas estének néz elébe, valaki igen kellemes meglepetést szerez Önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez az egészségére helyezi a hangsúlyt. Nem kell mindjárt egy radikális diétába bele kezdenie, az egészséges táplálkozásra, és a sok folyadékfogyasztásra azonban ügyelnie kellene.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, sok szeretettel ajándékozza meg Önt, közelebb hozza azokhoz az emberekhez, akik közel állnak a szívéhez. A szerelemben is jó esélyei lesznek!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: