2016-08-01 09:03:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Pénzügyi téren jó híreket kaphat

Napi horoszkóp augusztus elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkahelyén gyorsan halad a feladataival, ám az egyéb intéznivalókkal kapcsolatban sok bosszúságra számíthat. A mai napja tele lehet üres járatokkal. Ha utaznia kell, akkor késnek a járatok, ha bevásárolni megy, akkor szokatlanul hosszú lehet a sor...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csak akkor kezdjen bele egy vállalkozásba, ha annak már az összes pénzügyi vonzatával tisztában van. Az elhamarkodott döntések most komoly veszteséget hozhatnak. Most ne hallgasson a barátaira, mert bár jó szándékúak, nem biztos, hogy tisztán látják a helyzetet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy fontos üggyel kapcsolatban kérik az ön véleményét. Próbáljon diplomatikus választ adni, mert most könnyen sértődés lehet a dologból! A nagyobb vásárlásoknál és hosszú távú befektetéseknél nagy szerencse érheti. Érdekes tippeket hall majd, és ezeket fel kellene használnia!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Temperamentumosabb a szokásosnál, mindenkit rendre utasít, aki ostoba megjegyzéseket tesz, vagy nem mond igazat. Talán időnként egy kicsit sértő is, ahogy rászól a többiekre, ám az önérzetének jót tesz, hogy ilyen határozottan kiáll önmaga mellett!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Pénzügyi téren végre biztató híreket kaphat, egy időre fellélegezhet! Ha ingatlaneladást tervez, ma abban is sikerrel járhat, lehet, hogy komoly ajánlattal jelentkezik valaki. Ha költözni szeretne, akkor megtalálhatja az ideális otthont.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy kollégája ma igazán az idegeire mehet, az állandó fecsegésével zavarja a munkában. Nem lenne jó mégsem, ha összeveszne az illetővel, mert még szüksége lehet a segítségére. Azért finoman jelezzen neki...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tegye félre egy kicsit a szerénységét, mutassa meg, hogy mire képes. Ha komoly ambíciói vannak, azt ma beszélje meg a főnökével, mert most megértésre találhat. Még a kollégái is támogatják a terveit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Felpörögnek ön körül az események, sok munkája adódik, de fél kézzel is elvégzi a feladatokat. Még arra is marad energiája, hogy segítsen egy családtagjának elintézni valamit. Este igazán elégedetten zárhatja a napot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok új kihívás várja ma. Habár úgy vág neki a napnak, hogy csak átvészelni akarja valahogy, mégis meglepően pozitívan alakulnak a dolgai. Egy nehéz üggyel kapcsolatban váratlan siker érheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne becsüljön le másokat! A munkahelyén komoly riválisa akad, valaki az ön pozíciójára pályázik. Maradjon higgadt, s tegye a dolgát, az ön teljesítménye önmagáért beszél!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma az élet minden területén szerencsés lehet, és jól érezheti magát. Persze ez azon is múlik, hogy végre ne csak a múlton rágódjon... Egy új szerelmet is jeleznek a bolygóállások!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sok kedvező benyomás éri, ettől igazán remek lesz a hangulata! Új barátságot is köthet, egy munkatársa avatja a bizalmába. Az estét töltse társaságban!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: