2020-08-13 08:04:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Pénz állhat a házhoz, igaz, nem annyi, hogy felforgassa az életét

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha mindig mindenben dirigálni akar a többieknek, akkor jó pár ellenséget begyűjt magának, de még célt sem ér, mert a haragosai ön ellen fognak dolgozni. Próbáljon meg egy kicsit a háttérbe húzódni!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hatalmába keríti a bizonytalanság, és fél a kudarctól, emiatt elszalaszthat egy kitűnő üzleti vagy ismerkedési lehetőséget. Szeretteinek most nem árt, ha kötélből vannak az idegei, a kedélyállapota ugyanis óránként változik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma már az Ikrekbe lép. Ma értékes beszélgetéseket folytathat, és nem csak adja, hanem kapja is az okos tanácsokat. Kérdés persze, hogy hajlandó-e megfogadni őket, vagy inkább megy a saját feje után.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz helyzete jelzi, hogy párkapcsolatában amolyan mérföldkőhöz érkezett: vagy meg tudnak alkudni a hétköznapok nyűgjeivel, vagy elválnak útjaik. Fontos leveleket, telefonhívásokat kap, esetleg egy rövidebb utazás is színesíti az életét. A hivatásában most kezdi élvezni az elmúlt hónapok munkájának gyümölcsét - persze, a befektetett energiával arányosan.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pénz állhat a házhoz, igaz, nem annyi, hogy felforgassa az életét. Amúgy minden a megszokott mederben halad, sem otthon, sem a munkahelyén nem kell izgalmakra számítania, talán már egy kicsit unja is a rutint...

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az Ikrek-Hold kedvez önnek, a munka mellett végre a magánéletére is jut ideje. Úgy érzi, jó lenne tovább képeznie magát? Ha egy érdekes tanfolyamról hall, vágjon bele bátran!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most, hogy nem látja át teljesen az ügyeit és nem lehet biztos a végeredményben, jobb, ha a sorsra bízza magát, és nem erőlteti azt, ami nem megy. Vigyázzon az értéktárgyaira, és bánjon óvatosan a háztartási gépekkel!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Furcsa helyzeteket teremt az élet: rengetegen irigylik most egy olyan szituáció miatt, amiben ön csak nehezen, rengeteg kínlódás árán képes dönteni. Hallgasson a megérzéseire, és merjen kockáztatni!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A sors elégtételt ad, bebizonyítva, hogy a jó elnyeri jutalmát. Munkahelyén pozitív fejlemények várhatók, szerelmi téren pedig szenvedély. Akinek ilyen támogatói vannak, annak nem lehet gondja a jövőre!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha állást változtatna, vagy nyugdíjba menne, jól gondolja át a lehetőségeket, nehogy a végén rosszul járjon! Randira hívják? Bátran vágjon bele ebbe a gyorsan kialakuló kapcsolatba, mert a bolygók helyzete komoly szerelemre utal.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az Ikrekben jár. A nagy egymásratalálás időszaka a mostani, az illetőért bármire képes lesz. Vállalkozásában minden jól alakul. A csillagok kihagyhatatlan lehetőséget jeleznek külföldi ügyekkel és vásárlással kapcsolatban.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha már régóta szingli, akkor ma nagyon boldog lesz, a sors ugyanis az útjába sodor valakit, aki minden szempontból tökéletesen passzol önhöz. Még a hobbijuk is ugyanaz, lehetséges, hogy épp ez hozza önöket össze!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: