2017-06-11 02:52:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Párra találhat a mai napon!​

Napi horoszkóp június 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Jupiterrel, mely támadja az Ön jegyét. Igyekezzen alkalmazkodni ahhoz, amit mások kérnek Öntől. Délután engedje meg, hogy a kedvese többet törődjön Önnel, mutassa meg gyengédebb oldalát. Este egy vitát békés úton sikerül tisztáznia.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Nem kell mindent komolyan vennie, amit mások mondanak Önnek. Egy kicsit szétszórttá válik. Próbáljon meg lazítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr az Ikrek jegyében halad előre. Fordítson több időt az élet kellemes oldalaira. Erre bőségesen rászolgált. Nagyon jól fogja magát érezni, boldog lesz, és ehhez nincs sok dologra szüksége.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, a Mars viszont a Rák jegyében látható. Óriási lendületet kap, kezdheti megvalósítani a terveit, amikre már hosszabb ideje készül.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr az Ikrek jegyében. Minden lehetséges, főleg, ha Ön egyedülálló – párra találhat a mai napon!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, és különösen sokat segít Önnek abban, hogy egyezségre jusson egy nehéz kérdésben. A Mars a Rák jegyében látszik ez energikussá teszi.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók sok ajándékot tartogatnak az Ön számára. A Hold a Bak jegyében áll ugyan, de a Merkúr az Ikrek jegyében. A nagyszerű fényszögek még ma is hatnak, élménydús napra számíthat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Legjobb, ha egész hétvégéjét kapcsolatai ápolására áldozza. Szervezzen egy találkozót a barátaival. Sok mesélnivalójuk lesz egymásnak, és a közös programok jó szórakozást fognak jelenteni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Nyilas jegyében, a Szaturnusz a Nyilas jegyében. Ne hagyja kihasználatlanul az esélyeket, menjen emberek közé, szórakozzon. Valaki még a mai nap folyamán komoly kérdésekről akar beszélgetni Önnel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, a Mars a Rák jegyében látható. Ez egy kicsit gyengítheti Önt, ezért legjobb, ha ma csak lazít, és pihen. Reggel aludjon tovább, ez jót fog tenni. Csak azzal foglalkozzon, amihez éppen kedve van.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll, a Vénusz és a Mars jó fényszögben van egymással. Minden arra utal, hogy lesz néhány érdekes találkozása, és az Önhöz közel álló emberekkel folytathat beszélgetéseket. Örülhet a pozitív kapcsolatoknak, azt szeretné, ha ennek az estének nem is lenne vége.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, és arra szólítja Önt, hogy kicsit többet törődjön önmagával és a saját igényeivel. Ne sajnáljon semmit magától.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: