2019-04-08 05:06:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Önt ma munkahelyi problémák nyomasztják

Napi horoszkóp április 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az második sorsterületén tartózkodik: remek nap a mai arra, hogy rendet tegyen pénzügyeiben. Ez a konstelláció garantálja a józanságot, ön pengeélesen átlátja a szituációt és kellő objektivitással dönt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön napjegyében tartózkodik, a Plútóval egy kellemes fényszögben. Ilyenkor hagyatkozhat nyugodtan a megérzéseire, mert ön zsigereiben érzi, mi a helyes. Feltehetően érzelmekben és élményekben gazdag tapasztalatokban lesz ma része.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az önt uraló Merkúr a Holdtól remek támogatást kap, ez pedig gondoskodik arról, hogy könnyedén ki tudja magát fejezni és remekül tud együtt dolgozni másokkal. Gyorsan megbirkózik az önre bízott feladatokkal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold kellemes aspektust kap a Plútótól, ezért ma felfokozott érzelmi állapotban van. Kedvese meg is lepődik a hevességén, és ez kellemes hangulatot teremt önök között.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önt ma munkahelyi problémák nyomasztják, egyike azoknak a napoknak, amikor szívesen meglógna a munkahelyéről. Úgy érzi, ma agyonnyomják a munkahelyi kötelezettségek, és emiatt nem teheti azt, amihez kedve van. Következésképp nem lesz zökkenőmentes a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő viszonya.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ön határtalan odaadásra lenne képes partnere iránt, nem baj, ha nem valósul meg az, amire vágyik... Megelégszik pusztán a plátói szerelemmel is, és tudja, hogy később be fog teljesedni ez a vonzalom.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma önt ingatlannal kapcsolatos téma bosszantja, úgy tűnik nagyon sok a rezsije, és partnere nem támogatja önt a változtatással kapcsolatos elképzeléseiben.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ez egy kitűnő nap mindenféle pénzügyi tranzakcióhoz, üzleti ügyek lebonyolításához. Arra is jó, hogy valamilyen csoporttal foglalkozzon, mindenkire jó benyomást tesz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon beszédes hangulatban van, alig várja, hogy továbbadhassa a frissen hallott információkat. Fogja azonban vissza magát és kétszer is gondolja meg, mit és kinek mond el, mert utólag kiderülhet, hogy nem is pontosan úgy történtek azok a bizonyos események.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon beszédes hangulatban van, alig várja, hogy továbbadhassa a frissen hallott információkat. Fogja azonban vissza magát és kétszer is gondolja meg, mit és kinek mond el, mert utólag kiderülhet, hogy nem is pontosan úgy történtek azok a bizonyos események.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyen ma óvatos mindenféle üzleti tárgyaláson, fennáll ugyanis a megtévesztés veszélye. Ön mindenképp maradjon őszinte, nyílt és pontosan fejezze ki mi az elképzelése az üzlettel kapcsolatosan.


Halak: II. 19. - III. 20.

Fogékonysága ma az okkult és spirituális témákban felerősödik, de tartózkodjon attól, hogy mindent kritikátlanul elfogadjon, beleértve a misztikus felismeréseket is. Tegyen erőfeszítéseket, hogy a valóság talaján maradjon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: