2021-04-07 07:45:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Olyan dolgok derülnek ki, amikről eddig nem sok tudomásod volt

Napi horoszkóp április 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint már megint tele van a naptárad teendőkkel, nincs egy szabad perced, és épp arra a feladatra jut majd a legkevesebb idő és figyelem, aminek a határideje már nagyon közel van. Szerencsére ma még átadhatsz a feladataidból valamelyik kollégádnak. A bolygók jelzés szerint pletykába is keveredhetsz, és ha így van, a partnered előtt nem győzöl majd magyarázkodni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kiváló ötletet kapsz egyik barátodtól egy hosszabb beszélgetés során. Bár az ötlet távol áll az eredeti elképzelésedtől, azért nem árt fontolóra venni. Egy laikus más szemmel látja a dolgokat, mint te, aki könnyen átsiklik a már ismert részletek fölött.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó volna, ha mindenben a jót keresnéd, és derűs gondolatokkal bástyáznád körül magad. Könnyen elmész még a nagy lehetőségek mellett is, mert nincs kedved másokkal együttműködni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az események meglehetősen gyorsan és kiszámíthatatlanul követik egymást. Azokra a dolgokra mondj nemet, ahol már előre látszik, hogy kétes a győzelem esélye. Nagy kár volna, ha a váratlan történések eltérítenének az eredeti elképzeléseidtől, programodtól.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A véletlen a kezedre játszik, mert olyan dolgok derülnek ki, amikről eddig nem sok tudomásod volt. Így viszont könnyen válthatsz taktikát, és ha ügyesen kevered a kártyákat, nagyszerű eredményt érhetsz el.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap elmélkedésre, meditálásra, szellemi tevékenységre kifejezetten alkalmas lenne. Itt az idő, hogy felülvizsgáld a korábban meghozott terveidet, és gondold újra a kötelezettségeidet, ígéreteidet, a magánéletben is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár mindig vágytál valami nagyobb feladatra, most, hogy megkaptad, nem örülsz neki. A rutin unalmas ugyan, de biztonságos. Ráadásul az is zavar, hogy árgus szemekkel figyelik az irigyeid, vajon mikor követsz el hibát. Higgy magadban, menni fog!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kollégáiddal nehezen jössz ki, és a főnökeid is nagyon kritikusak, mindenbe belekötnek, de valószínűleg nem alaptalanul. A munka ugyanis nem nagyon köt ma le. A szerelem már annál inkább, talán éppen a munkahelyeden...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Izgalmas időszak következik, amikor arra sem lesz időd, hogy végiggondold, mi is történik, annyira magával ragadnak az események. Még nem tudod megfogalmazni önmagadnak se, hogy mit szeretnél, csak azt érzed, hogy valami mást, mint ami eddig volt.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ott aratsz győzelmet, ahol a legkevésbé számítasz rá. Ráadásul most végre megszabadulhatsz abból a taposómalomból, amiből már úgy is eleged volt. Viszont a régebben vállalt kötelezettségeidről nehogy megfeledkezz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Máskor gondolkodás nélkül belemész minden flörtbe, most zavarba jössz már egy kedves kis bóktól is. Igaz, épp attól érkezik a dicséret, akitől eddig hiába vártad. Meglepetésedben még a randit is elszalaszthatod.


Halak: II. 19. - III. 20.

A jelek szerint másoktól vársz megoldást egy nagyon is személyes ügyben. Mivel a saját terved meglehetősen bizonytalan alapokra épült, érdemes volna újragondolni az egészet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: