2016-09-24 11:01:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nyugtalannak ígérkezik a nap

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A legkisebb dolgoknak is tud örülni a mai napon. A társasági élete is fellendülhet, új ismeretségeket köthet. A fontos döntéseket azonban halassza máskorra, mert most nem lát tisztán minden körülményt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sokkal több figyelmet kellene fordítania a szervezetére, és kímélnie kellene az idegrendszerét. Olyasmiken is felidegesíti magát, amin nem kellene. Pihenjen ma minél többet, és kapcsolódjon ki egy kicsit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most ráébredhet, hogyan tudna javítani az életén, melyek azok a körülmények, amelyeket meg kell változtatnia ennek érdekében. Az esti órákban nagyon jó hírt kaphat, ami az egész hétvégéjét bearanyozza.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egyik családtagja túlságosan ingerült és megpróbálja önön levezetni a feszültségét, olyan érzése lesz, mintha szándékosan provokálni akarná az illető. Maradjon türelmes és együtt érző, ne reagáljon bosszúsan, mert ez most csak olaj a tűzre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nyugtalannak ígérkezik a nap, és minden másképpen alakul, mint ahogyan azt ön szerette volna, beleértve a családi programokat is. Maradjon rugalmas, és ne ragaszkodjon minden áron a saját elképzeléséhez. Lehetséges, hogy túl sokat vállal magára, ebből ered a feszültség.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Feszült lehet amiatt, hogy valakit megbántott, aki nem érdemelte meg a vádló szavait. Tisztázza a dolgot, és kérjen bocsánatot, ha úgy látja jónak. Ha ez sikerül, lényegesen jobb hangulatban telik a délután.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne fogjon bele a grandiózus terveibe, mert a családtagjai most nem tolerálják a túlzott házimunkát. Inkább kapcsolódjanak ki egy kicsit, szervezzen közös programot a szeretteivel. A munkahelyi problémákon se rágódjon, azokat ráér a jövő héten megoldani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Tartózkodjon a féltékenységi jelenetektől, valószínűleg teljesen alaptalanok a vádjai. Inkább közös programot kellene szerveznie a párjával, az új élmények közelebb hozzák önöket egymáshoz, és ettől ön is megnyugszik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne vegye a dolgokat ma túl komolyan! A konfliktusok maguktól is elsimulnak, de csak akkor, ha nem akar mindenáron igazságot tenni. Az esti baráti találkozó remekül sikerül!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Úgy érezheti, hogy nem figyelnek önre eléggé, nem veszik figyelembe a javaslatait. Talán ha egy kicsit határozottabban képviselné az álláspontját, célt érne! A párjával való konfliktusait ne ma tisztázza, mert most túlságosan indulatos.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma igazán szüksége van arra, hogy tisztán tudjon gondolkodni. Konfliktushelyzetbe kerülhet, talán egy barátjával, vagy családtagjával van nézeteltérése. Próbáljon diplomatikusan fogalmazni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy régóta halogatott problémát sikerül rendeznie. Ez megkönnyebbüléssel tölti el, és a délután már jó hangulatban telik. Vigyázzon, ne költsön túl sokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: