2017-03-22 08:51:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne várjon sokat ettől a naptól

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ha lehetséges, most ne nagyon kezdjen bele új dolgokba. Fordítson a megszokott, mindennapos feladataira több időt. Olyan emberek is felajánlják a segítségüket, akikre nem is számított. A szerelemben kellemes meglepetések várják. Ha akar, éljen velük!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most csak a lényegre koncentráljon, ne csináljon nagy ügyet az apró félreértésekből. Egy találkozás alaposan felzaklathatja. Befejezettnek hitt kapcsolata új lendületet kaphat, és az érzelmek felülkerekednek a józan észérveken.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több nehézséggel is meg kell küzdenie ma, sőt, talán még egy kellemetlen pletykába is belekeveredhet. Ne hagyja magát! Váltson „harcmodort”, és nyíltan szegüljön szembe a rosszakarójával!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szerencsére önnek angyali türelme van, nehezen lehet kihozni a sodrából. Nos, erre az erényére szüksége is lesz ma, mert stresszesen alakul a napja, valaki pedig az idegeire megy az állandó kérdezősködésével. Az este már lényegesen jobb hangulatban alakul.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne várjon sokat ettől a naptól, és akkor csalódás sem éri… Sajnos az egész napja elmegy a rutinfeladatokkal, és bár szívesen foglalkozna valami újjal, valami kreatívval, a csillagok ezt most nem teszik lehetővé.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hagyjon időt mindenre, amivel foglalkozik, ne becsülje túl az erőtartalékait. Minden, ami jót tesz magával, kétszer háromszor jobban fog hatni - ügyeljen a táplálkozásra, mozogjon többet, ha teheti, akkor menjen el kozmetikushoz, fodrászhoz is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyomasztó féltékenység emészti. A bizonyosság jobb, mint a találgatás, kérdezzen rá a párjánál, hogy van-e alapja a félelmeinek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár sok akadállyal kell megküzdenie, mégis jól érzi magát. Ön szereti, ha pezseg ön körül az élet, és remekül feltalálja magát a váratlan helyzetekben is. Az este sok romantikát ígér!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen megértő és engedékeny partnerével és a környezetében lévőkkel, mert kissé elbizonytalanodtak és támogatásra szorulnak. Minden oka megvan az optimizmusra, adjon át nekik valamit ebből a pozitív energiából!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Most nem kellene fontos ügyben döntenie, vagy megállapodásokat kötnie. Holnap már javul a helyzet, ráadásul addigra egy olyan információ birtokába jut, aminek hatására alaposan megváltoztatja az eredeti véleményét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lassabban halad munkáival, mint ahogyan tervezte, de felesleges siettetni a dolgokat. Egyébként is itt van az ideje, hogy lazítson egy kicsit. Délutánra szervezzen valami olyan programot, amiről érzi, hogy igazán boldoggá tenné!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ingerlékenysége következtében nézeteltérése támad a környezetében élőkkel. Ha türelmesen végighallgatná őket, rájöhetne, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint gondolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: