2020-06-28 06:54:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne most tegyen fontos elhatározásokat!

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars átlépett a nyughatatlan Kos jegyébe, hirtelen megváltozik önérvényesítési módja, most a versengő, türelmetlen nem ritkán vakmerő stílus jellemzi. Döntéseit ösztönösen, számítás nélkül hozza meg. Szexuális késztetéseit impulzívan és magabiztosan fejezi ki.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr a harmadik életterületén utazik át, közben szextilt alkot az Uránusszal ez felpörgeti szellemi képességeit. Új, váratlan fejlemények állhatnak elő, melynek részesei lehetnek családtagjai is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hatalmas iramban dolgozott eddig, szánjon időt, pihenésre, regenerálódásra. Csináljon mást, mint amit eddig szokott. Az első sorsterületen átvonuló Vénusz társaságba csábítja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagy kedve lenne családját összeverbuválni és egy csodálatos családi hétvégét együtt tölteni. Ön remek házi gazda, most is mindenkit levesz a lábáról.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nincs kirobbanó jó formában, sem csúcs hangulatban. Nemcsak partnerével, hanem más emberekkel is kissé elakad a kommunikáció, ez a retrográd Merkúr miatt van. Adjon egy kis időt magának, és ne most tegyen fontos elhatározásokat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr hátrálva most az ön tizenegyedik sorsterületén halad át. Gondolkodása változóban van, egyre jobban érdekli múltja és lehet, hogy most fel is bukkan a régmúltból egy gyerekkori ismerőse, barátja, és új értelmet kap a barátság fogalma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold belépett az ön első sorsterületére, és egy királyi trigont alkot a Szaturnusszal és a Vénusszal. Ez egyértelműen a tartós elköteleződések ideje. Ha még nincs kapcsolatban, akkor egy új szerelem is kezdődhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars az impulzív Kos jegyébe lépett, ez az energia önhöz nagyon közel áll, csak sokkal nyersebb, mint az öné, itt minden kinn van a kirakatban. Ezzel a hatással könnyen megbirkózik, mert önnél is a cselekvést váltja ki. Fel kell vállalni tetteit, vágyait.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars az ön ötödik életterületén halad át, miközben a Vénusz a hetedik sorsterületen halad át. Ez a konstelláció a szerelmet emeli fókuszba, önt pedig roppant emelkedett hangulatba hozza.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars belépett a harmadik sorsterületére, miközben szextilt alkot a Szaturnusszal. Ezt a roppant koncentrált napot felhasználhatja valamilyen szellemi tevékenységre, amelyet korábban nehéznek tartott, de most ez a két planéta meghozza a türelmet, hogy megoldj a feladatot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most ön irányít, jól gondolja meg, hogy mit szeretne végrehajtani, mert mindenre képes ez időtájt. Kimagasló hatalmát, erejét közös ügyekben kamatoztathatja, ebben segítségére lesz a Mars-Szaturnusz közötti szextil.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars belépett a Kos jegyébe, amely az ön második sorsterülete. A Szaturnusztól egy szextilt kap a Mars, amely önt aprólékos, otthon végezhető munkára készteti, lehet, hogy a munkahelyéről vitt haza némi munkát, melyet gondos áttekintéssel fog ma elvégezni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: