2019-10-20 07:54:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Most magabiztosan támaszkodhat az intuíciójára

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma egy csodálatos víz-trigon alakul ki, ez fokozza a szerelmi energiákat. A harmónia, a kedvesség járja át lelkét és nagyon nagy szerelemmel tekint párjára, egy csodálatos napot töltenek együtt, melyből nem fog hiányozni a szenvedély sem.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétáját, a Vénuszt a hetedik sorsterületén átutazva, csak kellemesen fényszögek érik, ma nagyon szelíd és gyengéd a párjával, harmonikus nap elébe néznek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

 

Kiváló időszak a mai a nagy beszélgetésekhez. Elméje különösen éber, emlékezete kiváló.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 

A mai nap bearanyozza az életét, évek múlva is kellemesen fog visszaemlékezni erre a kivételesen romantikus napra. Ha önnek nincs partnere, akkor most megismerkedhet élete nagy szerelmével, aki pont olyan, mint amilyennek elképzelte ön.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

 

Valószínűleg ön ma nagyon bájos, és egy kicsit együtt érzőbb a megszokottnál. Most magabiztosan támaszkodhat az intuíciójára, köszönheti ezt a Holdnak, aki az ön tizenkettedik sorsterületén halad át a Neptunusz által trigonálva.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

 

Ma ösztönös érzékenységgel közelít másokhoz, alkalmas lesz a teljes odaadásra, de a romantikázásra is, de az is előfordulhat, hogy aránytalanul túlidealizálja partnerét.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

Ma javíthatatlanul romantikus hangulatban van, és ha nem vesztegeti álmodozással az idejét, akkor valóban eggyé válhat szeretteivel. Ráhangolódik az igényeikre, és úgy tud nekik eleget tenni, hogy közben nem veszíti el saját egyéniségét sem.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

A Vénusz-Neptunusz-Hold-Szaturnusz remek kombinációja mind az ön szerelmi életét erősíti. Ma teljesen egymásra hangolódott párként tündökölnek, bárki, aki csak látja önöket, azt mondja, hogy: ez a két ember egymásnak van teremtve.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

A Hold az ön nyolcadik sorsterületéről trigonálja a tizenkettedik életterületén áthaladó Vénuszt. Ezt akárhogy is nézzük, egy titkos szerelem kezdete, önnek mindig is van kedve az efféle titkos kalandokhoz, figyeljük meg, hogy a viszony kiállja-e az idők próbáját, és lesz-e több ennél.


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Mind régebbi, mind újabb kapcsolataink stabilak és nyugodtak lesznek a mai napon, a józan ész felülkerekedik a romantikán, képes lesz elfogulatlanul megoldani a problémáit, jó, ha most foglalkozik velük.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

A Hold az ön Hatodik sorsterületén tartózkodik a Marstól egy kvadráttal fényszögelve, önt ez kissé ingerültté teheti, vigyázzon éles szerszámok közelében. A Hold közben a Vénusztól egy trigont kap, így azért nagy baj nem történhet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nagy királyi trigon, mely víz-jegyekben helyezkedik el, segíti az ön családi és szerelmi életét, most valóban rá van hangolódva szerettei hangulatvilágára és ez az érzés kölcsönös. Kreativitása ma szárnyakat kap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: