2020-07-05 08:08:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma találkozhat valakivel, akivel nagyon szimpatikusak egymásnak

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most nagyon sok energia áll a rendelkezésére, amit az otthona berendezésére, javítására szeretne felhasználni. Ha nagyon nyugtalan, akkor kisebb összetűzések tarkíthatják a családi harmóniát, lehet, hogy mindent ön akar elvégezni, és nem hagy másoknak beleszólást.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Több energia áll a rendelkezésére, ezért ma remekül teljesít a sportban, a hobbijaiban és a szerelmi élete különösen aktív lehet. Vigyázzon, ne égesse két végén a gyertyát!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Gondolja meg, mire ad ki pénzt, mert a szokottnál ma sokkal bőségesebben költekezik. Persze meg is teheti, mert mostanság csak úgy ontja magából az ötleteket, melyeket meg is valósít a pénzszerzés területén.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma egy kissé provokatív a beszédstílusa, amit nem biztos, hogy mindenki szó nélkül hagy, túlságosan azonosul hiedelmeivel és azt hiszi, csak önnek lehet igaza. Türelmetlen vagy impulzív lehet utazás közben, ezért bölcs dolog, ha kerüli a vezetést.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma találkozhat valakivel, akivel nagyon szimpatikusak egymásnak. Ha enged időt a kapcsolat kibontakozásának, akkor ebből több is lehet, mint egyszerű ismeretség.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma egy kicsit erőt vehet önön a lustaság, nincs sok kedve a munkához otthon sem. A legeredményesebb együttműködést családjával úgy érheti el, ha javasol nekik valami szabadidős tevékenységet, amiből ön boldogan kimarad...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön ma különös figyelmet fordít partnerére, és ezt azonnal vissza is fogja kapni, ha bölcsen csinálja. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak az ön számára, ami boldogságot hoz a napjába. Általánosságban elmondható, hogy kapcsolatai simán mennek, ön most megmutatja alkalmazkodó oldalát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A társadalmi tevékenységekre kedvezően hat a mai nap, a Vénusz ma önt elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé teszi. Ugyan hétvége van, de akár egy csapatépítő programon is nagy esélye van egy romantikus kapcsolatot kialakítani egy kollégájával, akivel ma nagyon megtalálják a közös hangot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek most figyelemre és dicséretre van szüksége. Biztos akar lenni abban, hogy megfelelő hatást tesz-e a környezetére. Sikerében biztos lehet, ennek egy új szerelem kezdete adhatja tanúbizonyságát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Családtagjaitól ma jótékony támogatást kaphat, jó időszak arra, hogy együtt legyenek és tisztázzák az esetleges problémákat. Ingatlan révén szert tehet némi haszonra, vagy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezheti saját otthona harmóniáját.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szerelem, a kreativitás és kockázatvállalás az, amit szívesen gyakorol a mai napon. Mindezt játékos könnyedséggel teszi, kitalál valami eredetit és nem görcsöl be a siker várásában.


Halak: II. 19. - III. 20.

Útra kelhet a mai nap folyamán, ami csak szélesíteni fogja tudását, ismereteit, keresi az új tapasztalatokat. Jól érzi magát a bőrében, ajánlatos valami fizikai tevékenységet végezni, lehetőleg a szabadban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: