2021-03-05 07:50:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma sok mindent tisztázhatsz, ami már régóta gyötri a lelkedet

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma a Nyilasba lép. A napi horoszkóp szerint váratlan helyzetek adódnak, amik a magánéletedet és a karrieredet is érintik. Rendkívüli kitartással vágsz bele az új feladatokba. Most mindent jól akarsz csinálni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanában hajlamos vagy arra, hogy folyton a dolgok hátulütőit nézd, hogy mindig a rosszabbik lehetőséget vedd számításba. Ezzel saját magadat kötöd szinte gúzsba, mert így a végén nem tudsz semerre elindulni. Pedig itt az idő, lépned kell!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold már a Nyilas jegyébe lépett. Egy pozitív pénzügyi változás következtében egy időre megszűnhetnek a gondjaid. Talán ez csak a szokásos havi fizetésed, de lehet, hogy ennél azért egy kicsit többről van szó. Akárhogy is, ne költs el mindent egyszerre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Túlságosan akaratos voltál az utóbbi időben, a kedvesed legalábbis erre panaszkodott neked. Még jó, ha nem vitted a szomszédba a bánatodat. Ma jó eséllyel megbeszélhetitek, hogy kit mi bánt, és megoldást is találhattok fájó dolgaitokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma sok mindent tisztázhatsz, ami már régóta gyötri a lelkedet. Egy őszinte beszélgetéssel most kiirthatsz egy kételyt a szívedből. Egy jó tanács: ne csak a szavaknak és a tetteknek, hanem a hangsúlyoknak is higgy!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne hidd, hogy pusztán azért, mert mások nem tiltakoznak - mert mondjuk nincsenek abban a helyzetben - azért már mindig neked van igazad. Ha te vagy a főnök, a mai napon, mielőtt döntést hoznál, kérd ki a beosztottaid véleményét!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem halogathatod tovább a döntést a párkapcsolatodat, vagy nyilvános kapcsolataidat illetően. Valamilyen döntést kell meghoznod, ami esetleg hivatalos szerződés formáját is öltheti, legyen szó akár házasságról, akár egyezségről.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szívesen kalandoznál egy kicsit, de erre most nincs lehetőséged. Jobb híján flörtölsz, akkor is, ha nem is igazán vonzódsz a másikhoz, csak hogy ezzel jobban megkavarod magad körül a dolgokat, mint hitted volna...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilas jegyén utazik keresztül. Nagyon segítőkész vagy, a változások, nehézségek erre sarkallnak. A barátkozás is könnyebben megy, de azért válogasd meg, hogy kiket avatsz a bizalmadba. Az még nem elég ok, hogy egykorúak vagytok, vagy egy helyről származtok.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A jegy szülöttei könnyen szerelmesek lesznek ma, de nem illik mások érzéseivel játszani, ha ez csupán múló hangulat. Különösen, ha amúgy párod van, vigyázz a flörtöléssel. Valószínűleg az most amúgyis csak egyfajta menekülés a jelenlegi problémák elől...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Különösen jól látod a dolgokat, hiába próbál valaki megvezetni. Lehet, hogy csak egy vadidegen próbálkozik nálad, de az is, hogy egy olyan kollégád, akiről azt hitted, bízhatsz benne. Ha ez utóbbi, akkor tedd gyorsan túl magadat a csalódáson!


Halak: II. 19. - III. 20.

Igyekezz tisztába jönni magaddal és az érzéseiddel. Most fontos, hogy valóban a megérzéseid kövesd, mert az intuíciód az, ami keresztül vezet a nehéz helyzeteken.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: