2017-08-29 08:01:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nincs a legjobb passzban

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Muszáj lesz másokat is bevonnia, ha nem akar lemaradni bizonyos lehetőségekről. Azt is el kell fogadnia, hogy a környezete azt fogja tenni, amit Öntől lát. Van, amikor egyedül nem boldogulunk…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Oroszlán jegyében látható. Lehet, hogy nem azt kapja majd, amire várt, de ez is egy lehetőség, amivel élni kellene. Ragadja meg az alkalmakat, és hozzon ki ebből a napból mindent, amit csak lehet!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében hátráló mozgásban van. Amíg az ember él, nem mondhatja, hogy túl késő van valamihez. Önnek is el kell könyvelnie bizonyos veszteségeket. Szerencsére nem siratja túl sokáig a múltat, így könnyebb lesz a jövőre koncentrálnia.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem mindenkin lehet segíteni. Önnek is meg kell gondolnia, hogy kinek és mennyi lehetőséget ad. Másképpen alakulnak a dolgok, mint ahogyan ön azt eltervezte. Legyen türelmesebb a párjával, és igyekezzen közösen megkeresni a lehetőségeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma nincs a legjobb passzban, és mégis most, éppen ilyen lelkiállapotban kell egy fontos kérdésben döntést hoznia. Ez nagy terhet ró önre, de szerencsére van egy tanácsadója, akinek a véleményét mindig érdemes megfontolnia.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kívülállóként könnyű okosnak lenni, ezt ne felejtse el. Ha teheti, ön se szóljon bele mások dolgába. Engedje át annak a felelősséget, aki ezt a feladatot elvállalta.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kénytelen lehet valakitől elnézést kérni, pedig jóformán maga sem tudja, mivel is bántotta őt meg. Mégis jobb, ha a béke érdekében inkább ön fúj egy kicsit visszavonulót.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a Mars az Oroszlán jegyében látható, egyik sem kedvez önnek. Itt az ideje, hogy hátra lépjen egyet, és egy kis távolságtartással szemlélje az eseményeket. Ne avatkozzon bele semmibe. Nehogy ön legyen a hibás, ha nem sikerül valami!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kivételezett helyzetbe kerülhet ma, mert elnyerheti a felettese támogatását egy bizonyos pozíciót illetően. Ez azért is jó, mert az új státusz nemcsak több pénzzel, de jobb munkakörülményekkel is járhat.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Úgy érzi, a kedvese csak kihasználja, és közös jövő helyett, csak a saját dolgaival törődik. De persze ez nem egészen igaz, ön ma egy kicsit borúsan értékeli a helyzetet. Érezze a magáénak az ő sikereit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé monotonnak érzi a munkáját, de inkább örüljön ennek. Fogja fel úgy, hogy legalább önt megkíméli a sors a felesleges izgalmaktól. Keressen máshol izgalmat magának!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Mindenkinek jól esik, ha elismerést kap. Össze kellene szednie magát végre, ha meg akar felelni az önnel szemben támasztott rengeteg követelménynek.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: