2016-11-14 09:27:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Lelkes lesz és bizakodó

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hétköznapok rutinjával telik a napja, az átlagosnál kevesebb munkával, így majdnem unalmassá válhat ez a hétfő. Ám felpezsdítheti egy váratlan telefonhívás, és egy olyan hír, amely több szempontból is kulcsfontosságúnak számít.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap arra is alkalmas, hogy tovább szője álmait az életéről, és megtegye a szükséges lépéseket, hogy elképzelései egyszer valóra válhassanak. Találkozhat valakivel, aki egészen más habitusú, mint ön, és akitől értékes ismereteket szerezhet. A délután kissé kaotikus lesz, de ön ügyesen kézben tartja a dolgokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Találkozhat valakivel, aki egészen más habitusú, mint ön, és akitől értékes ismereteket szerezhet. A délután kissé kaotikus lesz, de ön ügyesen kézben tartja a dolgokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nem tud szabadon kibontakozni, bármerre lép, ellenállással, akadályokkal találja szembe magát. A csillagok viszont lehetőséget adnak arra, hogy önmagába nézzen, és tisztába kerüljön az érzéseivel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Lelkes lesz, és bizakodó, pozitív a hangulata. Tegye félre a múlt problémáit, ma ne ezeken keseregjen. Gyűjtse össze az erejét a most következő feladatokhoz. Hivatása terén és anyagilag ez az időszak előnyös, noha nagyon rövid - használja ki!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehezen lehet most ellenállni Önnek, vagy visszautasítani egy kívánságát. Alkalmas a mai nap arra is, hogy tanuljon valamit, és arra is, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Ma választ kaphat azokra a kérdésekre, amelyek nyugtalanítják. Mindenképpen fordulat várható az életében! Fontos, hogy ura legyen a helyzetnek, és jól mérje fel, hogy a kínálkozó lehetőségek közül melyik a legelőnyösebb. Mindent helyrehozhat egy tisztázó beszélgetés során.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygók arra hívják fel figyelmét, hogy mások véleményét is meg kell hallgatnia, hogy tanulni tudjon belőlük. Nagyszerű eredményt érhet el, de csak akkor, ha rugalmasan viszonyul a problémákhoz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Igencsak szeszélyes napnak néz elébe. Ma elemében van, igyekezzen kihasználni minden kedvező alkalmat. Most könnyedén átlátja a bonyolult helyzeteket is. Azért arra vigyázzon, hogy ne legyen túl kritikus másokkal szemben!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Már korán reggel bosszúságra kell számítania, talán a kulcsát nem találja, vagy a busz késik. Sajnos az akadályok sora aztán tovább folytatódik. Csak délutánra enyhül a helyzet, akkor végre minden erejével a munkára tud koncentrálni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A képességeit és tehetségét ma jól ki tudja használni. Az is előfordulhat, hogy egyes elhanyagolt kapcsolatait újra fel tudja eleveníteni. Természetesen ezt korábban is megtehette volna, de most sem késő. Este menjen szórakozni a barátaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem lesz nehéz dolga, ha meg szeretne győzni valakit egy bizonyos dolog előnyös voltáról. El sem hiszi majd, milyen könnyen ér célt! Használja ki ezt az esélyt, ám óvatosan lásson neki a megvalósításnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: