2017-02-28 08:32:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Különlegesen szerencsés lehet ma

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll az Uránusszal, jól tud összpontosítani, így gyorsan megy a munka. A megbeszélései is a kedve szerint alakulnak. Váratlanul érdekes lehetőségek adódnak a jövőjével kapcsolatban, az ön javára fordul a kocka. Este még sok elintéznivalója akad.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ne engedje, hogy bárki vagy bármi kizökkentse a nyugalmából, ne foglalkozzon az irritáló, vagy agresszív emberekkel. Este a kedvesével meg kellene beszélnie még pár dolgot, főleg azokat az ügyeket, amelyek a kettejük jövőjét érintik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma új megvilágításba kerülhet néhány dolog, azt is mondhatjuk, hogy összeáll a kép. Rájön néhány eddig rejtett összefüggésre, főleg a magánkapcsolatait illetően.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold hatása miatt túlságosan szigorú lehet, erre figyeljen! A főnöke feltesz önnek néhány zavarba ejtő kérdést, ám szerencsére ön találékony, most is kivágja magát a csávából.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Különlegesen szerencsés lehet ma. Mivel jókor van jó helyen, váratlan lehetőséget kaphat. A változások az anyagi helyzetét is kedvező irányba befolyásolják.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ön még egyedülálló, ma a munkája kapcsán megismerkedhet valakivel. Legyen nyitott, ne rontsa el a dolgot a bizalmatlanságával. Hajlamos lesz azt gondolni, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen, pedig most hihet a jó szerencséjének!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
ól teszi, ha a tovább tanuláson, képzéseken töri a fejét. Jó lehetőségei lesznek ma, találhat egy tanfolyamot, ami bár nem olcsó, hosszú távon behozza az árát. A csillagok viszályt jeleznek a párkapcsolatában! Legyen ma különösen megértő a partnerével!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Néhány dolgot muszáj ma rendbe tennie. Ha hivatalos intézni valója van, igen eredményes lehet. A banki ügyleteket is ügyesen bonyolítja ma, csak szánja rá magát! Egy fontos dologgal sikerül végre zöld ágra vergődnie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A délelőtti órák kissé nehézkesen telnek. Amit eddig fél kézzel, szinte odafigyelés nélkül meg tudott oldani, most több erőfeszítést igényel öntől. Délutánra lendületbe jön, és a tárgyalásai, megbeszélései eredményesen zárulhatnak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Túlságosan szerénynek tűnik, ezzel pedig pont ellentétes hatást ér el, mint amit szeretne. Sajnos nem sikerül „meghatnia" senkit, épp ellenkezőleg, kiszolgáltatja a gyenge pontjait. Inkább vértezze fel magát, mert nehéz napra számíthat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remekül kommunikál ma, egy vitás helyzetben sikerül maga mellé állítania a többieket. Legyen nagyvonalú, és ne hivalkodjon a sikerével! Az este romantikus pillanatokat ígér!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap együtt áll a Neptunusszal a Halak jegyében. Ha egy komoly tervének a megvalósításába bele akar fogni, akkor ez a megfelelő nap erre. Most a többiek segítségére is számíthat, első sorban a párjára támaszkodjon!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: