2019-02-17 07:22:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Közeledik a tavasz, és vele együtt a szerelem

Napi horoszkóp feburár 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nyugtalanul alszik, és ez meglátszik ma az arcán. Az Uránusz egy kis változatosságot hoz a szerelmi életébe. Egyik vagy másik flört tökéletes szórakozást jelent majd. Ki tudja, mi minden fog még ma történni. Este kapcsolódjon ki.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Csodálatos lesz ez a nap, erre azonban rá is szolgál. Élvezheti a családjával közösen elfogyasztott reggelit. Kedvesével szervezzenek programot, a meghitt környezet pihentet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A flört kitűnő szórakozás, és rengeteg alkalma is lesz rá. Ha egyedülálló, könnyedén tud új ismeretségeket kötni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma vidám és laza lesz a nap. Felszabadultan nevethet, ünnepelhet. Ha nem vár el túl sokat, akkor sok szép élményben lesz része. A szerelem örömet visz az életébe.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Közeledik a tavasz, és vele együtt a szerelem. Az Uránusz a laza kalandokat támogatja. Kedve van programot szervezni, flörtölni. Kedves emberek veszik körül, és ezt sokra becsülheti.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Rengeteg megbeszélnivalójuk van, és az összetartozás érzése lelki balzsam az ön számára. Este csak tévézzenek, olvasson egy könyvet, hallgasson zenét. Pompásan el tud lazulni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz együtt áll a Szaturnusszal. Szerelem dolgában és más emberi kapcsolataiban sok minden történik. Mindenki önnel szeretne találkozni. A barátok nagyon fontosak ma, hívja fel őket, írjon nekik e-mailt.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzései intenzívek, és élvezetet jelent az ön számára, ami tesz. A Vénusz a Bak jegyében áll, ez a hajtóerő már érezhető. A jövőhéten a Szaturnusz és a Vénusz több stabilitást hoz a szerelmi életébe.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szívesen tölti társaságban az időt, és humorával maga mellé tudja állítani a többieket. Flörtölni is lesz lehetősége. A legjobb hangulatban van, ez fog tetszeni a kedvesének is.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz és a Szaturnusz együtt áll a Bak jegyében. Örüljön ennek, a bolygófényszög teljes erejét a jövő héten fogja kibontakoztatni. Este egyszerűen csak érezze jól magát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók ma ellátják önt vidámsággal, kedvességgel, boldogsággal. Most minden nehézség elkerüli önt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szüksége van a nyugalomra, nem kell mindig csak robotolnia. Délután egy hosszú séta nagyon jót fog tenni. Közben pompásan rendezheti a gondolatait, igazán szabadnak érezheti magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: