2019-07-02 04:54:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Konfliktusai támadhatnak a mai nap folyamán

Napi horoszkóp július 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az ön uralkodó planétája, a Mars belépett az Oroszlán jegyébe, ami az ön ötödik sorsterülete. Ön ma igazán a tettek embere, képes néhány órás munkával többet elérni, mint mások több nap alatt. Célja a hatalom és a dicsőség, szórakozásai és a társaság utáni vágya ma sok pénzébe kerülnek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Hold az ön harmadik sorsterületén halad át, ez gyors felfogást és kitűnő elemzőképességet, viták során eleven észjárást eredményezhet. Elképzelhető, hogy ma nem tud mély személyes kapcsolatokat kialakítani, mert pusztán csak a cseverészés kedvéért beszélget, viszont hajlamos lehet a könnyedségével az embereket kibillenteni nyomasztó helyzetekből.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön harmadik sorsterületén halad át, előnyös lehet önnek, ha írással kapcsolatos tevékenységeire figyel oda. Ez nemcsak irodalmi alkotás lehet, hanem szerződések vagy fontos megállapodások megírása is.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars ma belépett az ön második sorsterületére. Gőzerővel hajt a kitűzött célért, és minden bizonnyal el is éri, különös tehetsége van ma a pénzügyi stabilitás megteremtésére, minden cselekedete mögött az áll, hogy megtanuljon pénzt keresni. A makacsság vagy a fukarság ennek az aspektusnak a negatív jellemzői.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars ma belépett az ön jegyébe. Ön az élete bármely területén biztos lehet a győzelmében, élére kerülhet egy csoportnak, és átveszi az irányítást. Amíg tekintettel lesz mások érzelmeire és nem válik diktátorrá, addig gördülékenyen mennek a dolgok, így is támadhatnak azonban konfliktusai a mai nap során, a Mars ugyanis önző energiákat szít.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most krónikusan felidegesíti magát minden apróságon, ezáltal nem jut sehová terveiben. Jót tenne ma egy kis feszültség oldó joga, vagy thai chi, nagyfokú hatékonyságot bontakoztathatna ki magában.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma erőteljesen kiáll barátaiért, tűzön-vízen keresztülmenne értük, azonban tőlük is ugyanezt várja el. Harcol a csoportért és a céljaiért, valamilyen sportegyesületben kereshet barátságokat és kapcsolatokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars belépett az ön karrier sorsterületére, célba érése miatt hallatlan önfegyelemmel képes a legalkalmasabb pillanatot kivárni, minden pillanatban képes a saját ügyeiért harcolni. Erős becsvágya van, hogy az élre jusson, átlagon felüli erővel dolgozik munkájában. Akár még az összeütközéseket is vállalja versenyfeleivel szemben, annyira biztos a győzelmében.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma bátran képviseli a nézeteit, emelkedett ideálokért küzd, és akinek más az elképzelése, azt kíméletlenül kipellengérezi. Önt ma nem a zsákmány, hanem a vadászat érdekli, ahol nincs győzelmi lehetőség, ott el sem indul, de szerencsés játékos, mert tud veszíteni és gyorsan elfelejti.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Gondjai támadhatnak a közösen kezelt pénzügyekkel, de ön nem hagyja magát és mindenképpen kiáll az önt megillető jogaiért. Eltántoríthatatlanul küzd üzleti vonalon.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön hatodik sorsterületén két bolygó is átvonul, a Mars lázas, fertőzéses betegségekre hajlamosítja, a Merkúr pedig a légutakat károsítja. Legjobb lenne, ha ma pihenéssel elejét venné a nagyobb kockázatnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: