2018-02-25 06:08:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kedvese ma meglepheti önt

Napi horoszkóp február 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Kellemesen indul a napja, de egy találkozó végül nagyon lelombozhatja. Ha a másik véleményére hallgatna, akkor talán idő előtt letenne valamiről. Pedig nem tenné jól..


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma kicsit szétszórttá válik, és túl sokat morfondírozik olyan dolgokon, amiken nem kellene. Töltse az estét a barátaival!


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ne csináljon ma semmit, ami megterhelő lenne az Ön számára. Mutassa meg kedvesének, hogy mennyire nagyra becsüli őt. Esetleg főzzön neki vacsorát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szép és feszültségmentes hétvégében lesz része. Alaposan aludja ki magát, és reggelizzen kényelmesen. Délután egy hosszabb túra nagyon jót tehet Önnek. Este lelkileg felkészülhet a jövő hétre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A kedvese ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt. Végül önnek is tetszeni fog a program.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Neptunusz együtt állnak. Most sokkal több mozgásra van szüksége, hogy túláradó energiáit a megfelelő mederben tudja tartani. Élvezheti a közösségi életet. Jót tesz Önnek most a társaság.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lehet, hogy valakinek magyarázkodnia kell, aki önre fog valamit, amihez semmi köze sincs. Ne hagyja magát, akkor a dolog hamar tisztázódik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Nagyszerű esélyeket kap arra, hogy elkezdjen egy fontos dolgot az életében, és szükség esetén megváltoztasson helyzeteket. Most a megfelelő bolygóállásokkal rendelkezik ahhoz, hogy elhagyja a megszokott utakat, és újakat keressen.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma olyan jó hangulatban lesz, mint már régen nem volt. Csilloghat a társaságban. Kedvére flörtölhet séta közben vagy a kávézóban, sok lehetősége kínálkozik. Találkozhat kedves emberekkel, ha erre van szüksége.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz a Halak jegyében áll. Ha valamiben neheztel a kedvesére, akkor a legjobban teszi, ha azt felfedi előtte. Ne csak azt mondja el azonban, hogy mi az, ami bántja. Ha változást akar, azt mondja el inkább, hogy mit szeretne elérni nála, mik a vágyai!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most jó idegekre van szüksége, és türelemre, elsősorban saját magával szemben. Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy eltervezte, a legrosszabb, ha magában fortyog. Vezesse le a feszültséget sporttal!


Halak: II. 19. - III. 20.
Szívügyekben nem a legjobb időszakát éli meg ugyan, de attól is függ, hogy hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé. Talán ha egy kicsit elnézőbb lenne vele, akkor könnyebben pontot tehetnének a viták végére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: