2019-07-14 06:21:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jó lenne, ha hamarosan orvos is látná.

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap-Plútó szembenállás most önt komoly döntéshelyzet elé állítja, mivel az egyik planéta a negyedik, a másik a tizedik sorsterülete felett tranzitál. Családja és hivatása között kell a mérleg nyelvét egyensúlyba állítania, rázós ügy, mert ön roppant aktív, szereti a kihívásokat, családja pedig arra kéri, töltsön velük több időt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Most ön nagy harmóniában van testvéreivel, közvetlen szomszédságával is a legnagyobb békességet éli, még az is lehet, hogy a mai kiruccanáshoz, kiránduláshoz összehozza mindkét csapatot és együtt mennek el valahová, esetleg vízmellé.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén több planéta is átvonul, az egyik bolygó új párkapcsolatot ígér önnek. Ám mivel ez hátráló mozgásban van, elképzelhető, hogy egy régi kedvese szeretne önhöz visszatérni. Adjon neki egy lehetőséget!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár örömét leli benne, ha független lehet, most nem teheti meg, hogy önálló csillagként tündököl az égen: egy komoly párkapcsolat veheti ma kezdetét!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön hatodik sorsterületén igencsak nehéz planéták állnak, és egészségügyi panaszokat jeleznek. Valószínű kiújuló gerincfájdalomról lehet szó, jó lenne, ha hamarosan orvos is látná.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön ötödik sorsterületét két planéta látogatta meg, ne szálljon be semmilyen kockázatos, nagy nyereményt ígérő spekulációkba. Jobb, ha biztosra megy!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tizedik sorsterületén átvonuló bolygók miatt most ön hazalátogathat szüleihez, akik már nagyon várják önt. Békés családi eseményben lehet része, találkozhat a többi rokonaival is, akiket már régen nem látott.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars az ön karrier sorsterületéről most is nagyon aktív. Nem kis feladat előtt áll, ugyanis szeretne valami nagyot alkotni a munkájában, családtagjai viszont szeretnék, ha velük is foglalkozna.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A második sorsterületén tartózkodó planéták miatt önnek most nem túl stabil az anyagi helyzete, ha lehet, tartózkodjon a hitel lehetőségétől. Egy kicsit gondolja át a költekezési szokásait.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Vénusz szembenállása feszültséget okozhat a szerelmi életében, ha a kapcsolatuk érett, túl fogja élni a jelenlegi nehézségeket. De előfordulhat az is, hogy nagyobb erőfeszítést igényel a dolog, mint amennyit hajlandó érte tenni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az önben felgyülemlett harag és frusztráltság most nem jó tanácsadó, aludjon egyet, mielőtt végleg szakítana! Valószínűleg meg tudják oldani a gondokat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ötödik sorsterületén áthaladó Nap szembe került a Plútóval. Ön igen alkalmazkodó lélek, de most úgy érzi meg kell magát védenie. Szerencsére ügyesen meg tudja fogalmazni partnerének, hogy hol húzódnak a határai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: