2014-12-24 09:40:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Izgalmasan indul a nap

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A reggel még a Bak jegyében álló Hold arra ösztönzi, hogy mindent beleadjon. A félreértéseket ma azon nyomban tisztázza, és ne szégyellje, ha háromszor is vissza kell kérdeznie. Egész nap dolgozik, este megkapja érte a „jutalmát”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Napközben úgy érzi majd, hogy minden folyamatosan változik, hol euforikus, hol szomorkás lesz a kedve. Ma mindenesetre a Vénusz áldást szór a Bika jegyére. Este legszívesebben táncra perdülne a boldogságtól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Remélhetően ma nem kel korán, reggel ugyanis holdszünet van. Később a bolygó átlép a Vízöntő jegyébe, és ezután kellemes energiák áramlanak, melyek jól illenek az ünnephez. Minden megbánás nélkül hódolhat az élvezeteknek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a nap nagy részében már a Vízöntő jegyében áll. Ami igazán illik ehhez, az a természet élvezete. Töltsön ma több időt a szabadban, díszítse fel a kertben található fenyőfát is, este pedig tegyen egy sétát a családjával, és csodálják meg az ünnep fényeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ritkán kezdődik annyira izgalmasan egy nap, mint a mai. Legyen spontán és nyílt, számítson arra, hogy váratlan dolgokkal kerül szembe, és ne csodálkozzon azon, ha kissé bolondos emberekkel találkozik majd. Este izgalmas vendég érkezik, fogadja sok szeretettel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Készítsen konkrét terveket, afféle menetrendet a mai napra, hogy minden jól sikerüljön, úgy, ahogyan ön szeretné. Egy listával sokkal jobban halad majd az ünnepi előkészületekkel. Egy vágya ma este valóra válik, bízzon magában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma önre mosolyog Jupiter, a szerencse csillaga. Minden oka megvan az ünneplésre, az estéje ráadásul varázslatosan telik majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vízöntő jegyébe lépő Holddal izgalmassá válik a helyzet. Nagyon aktívvá válik, de könnyen túlterhelheti magát. Egy kihívással is könnyedén megküzd majd. Este remekül fog szórakozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma bátran belevághat abba, amit szeretne, és új dolgokat is tanulhat. Lehet, hogy ez egy új recept lesz az ünnepi vacsorához? Ma többen is keresik a konfliktust, de ez önt nem zavarja. Nyugodtan nyilvánítsa ki a véleményét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az ön számára fontos, amit el akar érni, és nem kizárt, hogy még ma is a munkája körül járnak a gondolatai. Ha az estét vendégségben tölti, könnyen lehet, hogy egy beszélgetés új tervekre, új tettekre sarkallja majd.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vágyik egy kis luxusra és kényeztetésre, és úgy tűnik, ezt ma meg is kapja valakitől. Az este az élvezeteké lesz, ami cseppet sincs ellenére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Vízöntőbe lépő Holdnak köszönhetően nem lesz igazán fitt, jobban tenné, ha kímélné magát, és nem vinné túlzásba az ünnepi előkészületeket. Legyen türelmes önmagával és másokkal is, töltsék békében a szentestét!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: