2019-11-26 08:21:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Itt az ideje az új szerelemnek

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nyilasban létre jött Újhold az ön kilencedik sorsterületén halad át. Nehezen viseli a megszokott rutinfeladatokat. Tegyen erőfeszítéseket olyan új projektek vagy tevékenységek kezdeményezésére, amelyek elmélyítik gondolatait, táplálják a lelkét vagy lendületbe hozzák.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap kedvező arra, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen az üzleti élet területén, mivel a bolygóállások támogatják az új kapcsolatok megkezdését vagy a meglévők újradefiniálását. Előtérbe kerülnek a partnerségben a megosztás kérdései. Arra is jó alkalom, ha valamit nyilvánosságra akar hozni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap kedvező arra, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen az üzleti élet területén, mivel a bolygóállások támogatják az új kapcsolatok megkezdését vagy a meglévők újradefiniálását. Előtérbe kerülnek a partnerségben a megosztás kérdései. Arra is jó alkalom, ha valamit nyilvánosságra akar hozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnél a hatodik sorsterületen találjuk az Újholdat, kedvező időszakot jelez, ha új étrendet akar kialakítani, vagy más egészséges életmódot akar elkezdeni, esetleg újra szervezni a hétköznapi rutinfeladatait a hatékonyság növelése érdekében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A kreatív önkifejezés az ötödik sorsterületéhez tartozik, és ha egy Újhold jelenik meg itt, akkor az felébreszti a vágyat a romantikára. Ez egy szenvedélyes időszak lehet, amikor merészebbnek érzi magát, mint általában, itt az ideje az új szerelemnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az Újhold negyedik sorsterülete alatt a család lehet a hangsúlyos. Figyeljen befelé, és tartsa tiszteletben megérzéseit. Ez az sorsterület, ahol a sebezhetőségünk rejlik, kiváló időszak, hogy kapcsolatba lépjen saját magával és szeretett felmenőivel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az Újhold kedvező lehetőséget biztosít most önnek valami új dolog elsajátítására, a napi interakciókkal kapcsolatosan. Kedvező idő valami új megtanulására, elképzelhető, hogy beiratkozik egy tanfolyamra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Újhold az ön második sorsterületén jött létre, ez azt jelenti, hogy önnek szilárd talajt kell a talpa alatt érezni. A hangsúly az anyagi világra helyeződik, itt van most az az idő, amely jelzi, hogy kezdje újra életének megszervezését anyagi szempontból. Reális pénzügyi célokat tűzzön ki maga elé.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Újhold az ön első sorsterületén van, ez egy igen erőteljes elhelyezkedés, gondolkodjon, hogy mit szeretne megváltoztatni magán, összpontosítson azokra szokásokra, amelyeket felül szeretne írni. Vásárolhat teljesen más stílusú ruhákat, vagy a frizuráján is alakíthat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ezt a napot a legjobb, ha egyedül tölti, rájöhet, mi az, amitől szabadulnia kellene, mi az, amin változtatna. Ez az Újhold legérzékenyebb pozíciója, de békére is lelhet általa.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ideális nap a mai a Nyilas-újhold miatt önnek a csapatépítéshez, vagy kapcsolatfelvételhez, bármilyen csoportos tevékenységhez. Ilyenkor a belső nyugtalansága arra ösztönzi, hogy kapaszkodót keressen másokban.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az Újhold az ön karrier életterületét emeli ki, mutassa meg az új üzleti terveit. Ideje összpontosítani személyiségének azon elemeire, amelyeken keresztül mások önt hivatásában profinak látják.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: