2015-09-25 07:49:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Igazán boldog napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most pihenésre van szüksége. Nyugodtan foglalkozhat a saját dolgaival, engedjen szabad folyást az ötleteinek. Nem kell állandóan úton lennie, és egy csomó emberrel körülvennie magát, néha jót tesz az egyedüllét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most jó érzékkel „szagolja ki" a pénzszerzési lehetőségeket! A fontos döntéseket viszont halassza a jövő hétre, akkor higgadtabban tud majd cselekedni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval. Ez gyorssá, lendületessé teszi. Figyeljen viszont oda, nehogy olyasmi is kicsússzon a száján, amiről jobb lett volna hallgatni...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most akkor tud a legjobban kikapcsolódni, ha találkozik a barátaival. Nyitott füllel kellene fordulnia mások felé. Így igazán bizalmas problémákról is szó eshet, érzékenysége miatt megnyílnak ön előtt az emberek. A házasságában is sikerül tisztázni a problémákat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz még az Oroszlán jegyében áll. Ha párkapcsolatban él, akkor igazán boldog napra számíthat! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor este mindenképpen menjen el szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars már átlépett a Szűz jegyébe. Ez elevenné teszi önt, ugyanakkor viszont ingerült, nyugtalan is lehet. Könnyen előfordulhat, hogy annyira meg akar felelni mások elvárásainak, hogy a saját igényeiről egészen megfeledkezik...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez egy nyugodt napnak ígérkezik, végre tud egy kicsit regenerálódni. Használja ki ezt a napot, tegyen rendet a fejében is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A mai napra a csillagok izgató és szórakoztató találkozásokat ígérnek. Új emberekkel ismerkedhet meg. Az estét töltse a barátaival, sok nevetésben lesz része!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most különösen fontos, hogy megtalálja a közös hangot másokkal, és együtt tudjon működni a kollégáival. A Merkúrnak kedvezőtlen fényszöge van, nem biztos, hogy minden hír, amit olvas, megbízható forrásból származik... Legyen óvatos!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Bármely elképzelését meg tudja valósítani, de ügyeljen arra, hogy ne torkolljon le másokat, hagyja, hogy elmondják a véleményüket. Ma sérülékenyebb lesz, mint máskor, és minden kritikát magára vesz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Sikeres napja lesz, elismerésben, dicséretben lehet része. A Merkúr és a Plútó kedvezőtlen kapcsolatban vannak egymással. Ez azt jelzi, hogy irreális elvárásokat támaszt a párjával szemben, és ez megnehezíti az együttélést. Le kell szállnia a realitás talajára!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most különleges spirituális élményekben lehet része, ha elég nyitott marad! Figyeljen az álmaira, üzenetet hordoznak az ön számára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: