2015-06-13 10:57:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hétvégére tegye félre a munkát

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter és a Vénusz kényelmessé és lustává teszik Önt. A Jupiter most a legideálisabb fényszögben áll a Kos jegyével, alkalmas ez a nap arra, hogy átgondolja, mit szeretne elérni a következő 12 évben. Készítsen elő tollat, papírt!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, és kapcsolódik a Vénuszhoz. Itt az ideje, hogy folytassa azt, amit nemrégiben abba kellett hagynia. Most sikeresen befejezheti a feladatait.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Három bolygó hat az Ikrek jegyére. A Mars együtt áll a Nappal, a Merkúr pedig szemben van a Szaturnusszal. Ilyenkor az a legjobb, ha minél többet pihen, és igyekszik nem aggodalmaskodni feleslegesen. Az este legyen a szerelemé!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold jó fényszögben áll a Plútóval. Most szívesen együttműködik másokkal, és különösen ügyesen szervezi meg a közös programokat. Sok barátja és ismerőse van, akikkel kellemesen töltheti az időt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz és a Jupiter is az Oroszlán jegyében áll. Üzleti és szakmai ügyek kerülnek életének homlokterébe, de azért jó lenne, ha legalább hétvégére félretenné a munkát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Három bolygó is hat a jegyére. Foglalkozzon olyan dologgal, ami megragadja a fantáziáját. Higgyen önmagában, most bármi sikerülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A környezete egyre türelmetlenebbé válik haragjával, dühével, „őrültségeivel" szemben. Karaktere kevésbé vonzó vonásaival kerülnek szembe. Próbáljon rendet tenni a lelkében!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a komoly párkapcsolatok házában áll. Ez a bolygóállás rendszerint elég keményen érinti a házasságokat. Ha az egyik fél változáson megy át, maga a kapcsolat is változik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eljött a kemény munka ideje, a felelősség, az önként vállalt erőfeszítések ideje. Higgyen magában, sikeresen veszi az akadályokat! Valószínűleg most szerényebben él, mint máskor.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Több önbizalom és magabiztosság jellemzi majd. Jobban megérzi az Önben rejlő lehetőségeket, képességet a sikerre és a kreatív önkifejezésére. Ma megkapja azt az elismerést, amire vágyik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz és a Plútó túlfűtötté, energikussá és rendkívül vonzóvá teszik Önt. Érezni fogja a bizsergést a bőre alatt, elfogódottság nélkül kellene viselkednie. Bármi is volt tegnap, az már elmúlt, ma új esélyek és talán egy új boldogság várnak Önre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Próbálja elkerülni a reflexszerű reakciókat, és ne ítélkezzen elsőre. Most pozitív csalódásokban lehet része. Sokkal magabiztosabbá válik, ma igazán elemében érzi magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: