2017-08-12 07:37:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Halogatásra kényszeríti valami

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars az Oroszlán jegyében áll. Bár időnként valóban igaz a mondás, miszerint a legjobb védekezés a támadás, ma mégsem kellene ezt követnie… Ha beismeri, hogy tévedett, megkímélheti magát egy parttalan vitától.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, ez egy ideális nap a kerti munkához. Tele lesz energiával, és jól fog esni a fizikai terhelés, a tevékenykedés a szabadban. Délutánra szervezzen találkozót a barátaival!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Ha még nem unta meg az illetőt, ha nem merítették még ki a kapcsolat nyújtotta lehetőségeket, akkor akár románc is lehet a dologból.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma megismerkedhet valakivel, aki, bár elsőre nem túl szimpatikus önnek, mégis a hasznára válhat idővel. Sőt, talán még barátok, vagy lojális üzleti partnerek is lehetnek! Legyen nyitott és kedves, értékes információkat kaphat az illetőtől!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma ismételten halogatásra kényszeríti valami, tervezze be a késéseket. Bár furcsán alakul a mai nap, az biztos, hogy alapvetően pozitív eseményeknek örülhet!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A sors ma a családjával, az otthonával kapcsolatos kérdésekben teheti próbára. Akkor dönt jól, ha önzetlenül segít – sajnos megbosszulja magát, ha a saját érdekeit helyezi előtérbe! Az este romantikus hangulatban telik, mára időzítse a randevút!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kedvességgel ma többre megy, mint zsarnoki parancsolgatással – főleg a párjánál! Ha szépen kéri, akkor a csillagokat is lehozza önnek az égről… Ne éljen azért vissza a hatalmával!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Egy fontos családi eseményre készülhet a mai napon, de az utolsó pillanatban kaphat észbe, hogy valami fontosat elfeledett. Vegye lazán a dolgot, a többiek is ezt teszik!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az aktív pihenés a való önnek a mai napon! Ha az idő engedi, menjen kirándulni, vagy sportoljon egy kicsit. Az elmaradt házi munkákkal is hamar végezhet. Este váratlan jó hírt kaphat a rokonságban valakitől!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön talán úgy gondolja, a féltékenység a szerelem jele, de nem érdemes provokálnia a párját… Vitákat jeleznek a bolygók, úgyhogy inkább a békesség megőrzésére törekedjen! Este váratlan meghívást kaphat, fogadja el!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bizonytalanság gyötri egy fontos üggyel kapcsolatban. Kérjen haladékot, amíg lehet, és beszélje meg egy jó barátjával, hogy mit is kéne választania. De lehet, hogy a kétségei maguktól eloszlanak.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben. Persze attól még meg kell emésztenie a hallottakat...
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: