2016-05-20 22:03:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Felpörögnek a dolgai

Napi horoszkóp május 21-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold lassan a Nyilas jegyébe ér. Ez kissé feszültté tesz, pedig nyugalomra lenne szüksége. Komótosan lásson hozzá a teendőkhöz, a nagyobb házimunkákat halassza máskorra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mesébe illő napnak ígérkezik ez a mai. A szerelemben is nagyszerű dologra számíthat: ha ön egyedülálló, akkor ma egy sorsszerűnek tűnő találkozásban lehet része!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold rövidesen a Nyilas jegyébe ér. Rengeteg a munkája, de ha a mai napot is a teendőknek áldozva tölti, akkor már a végkimerülésbe kergetheti magát. A hétvége a pihenésé, ön is hagyjon erre időt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek napra számíthat - mindegy, hogy otthon, pihenéssel tölti az időt, vagy társaságba megy, jól érzi majd magát! Délután egy meglepetés óriási örömet szerezhet önnek. Később viszont komoly veszekedés robban hat ki ön és a párja közt, ami az egész estéjét tönkre teheti!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold együtt áll a Marssal. Ez a bolygóállás felpörgeti az eseményeket. Váratlan látogatója érkezhet, talán nem a legjobbkor, de azért ne mutassa ki a bosszúságát... A délután remek hangulatban telik!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ön még egyedülálló, akkor szerelmi téren sokat várhat a mai naptól. Ne utasítsa el senki közeledését, mert kellemesen fog csalódni abban is, aki első pillantásra nem volt szimpatikus. Este egy baráti beszélgetés során új felismerésekre juthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy kisebb bosszúsággal indulhat a napja: valamelyik háztartási eszköze mondhatja fel a szolgálatot, vagy kisebb balesetet szenvedhet a házi munka során. Délután menjen ki a szabadba, most ez tenne igazán jót önnek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygóállások kissé zűrzavarossá tehetik a mai napot. Ha valamilyen döntést kell hoznia, azt tegye nagyon megfontoltan! A kényszerhelyzeteket ez esetben jobb kerülni, de ha ultimátumot kap, akkor is kérjen inkább egy kis haladékot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold rövidesen a Nyilas jegyébe ér, ez kedvez önnek. Nagyszerű napnak ígérkezik a mai! A szokásos hétvégi munkáit hamar maga mögött hagyhatja, utána már csak a szórakozás vár önre. Vigyázzon, ne költekezzen meggondolatlanul!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ön még egyedülálló, ne maradjon otthon, mindenképpen menjen emberek közé, legyen nagyon aktív. Délután jól fog szórakozni, akár egy kerti partin, akár a barátaival egy kiránduláson. Este kellemes beszélgetéseket folytathat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ön legyen az első és a legfontosabb. Törődjön egy kicsit csaját magával, menjen el úszni, szaunázni. Fontos lenne, hogy regenerálódjon, mert különben egészségügyi panaszai lehetnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most nagyon egy hullámhosszon vannak a kedvesével, közel állnak egymáshoz. Élvezze ki ezt az időszakot, és használja arra, hogy még jobban el tudja mélyíteni a kapcsolatukat. A bevásárlásokat és más elintéznivalókat hagyja délutánra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: