2017-03-31 22:57:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Felpezsdül ön körül az élet

Napi horoszkóp április elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen őszinte, nézzen szembe a tényekkel! Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. A legjobb békésen tisztázni minden nézeteltérést. Ma nemcsak érdekli az emberek véleménye, hanem szeretne is együttműködni azokkal, akikről tudja, hogy a segítségére lehetnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Vénusz pedig hátráló mozgásban van – ez titkos szerelmi affért jelez. Ma megismerkedhet valakivel, aki nagy vonzerőt gyakorol önre, de gond lehet a későbbiekben a kapcsolat felvállalásával…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sajnos most csalódhat egy barátjában. Tudja hogy van ez: ha valaki nem tud őszintén örülni a boldogságának, az nem is érdemli meg a bizalmát… A szerelmi élete azonban kárpótolja mindenért. Ha ön egyedülálló, akkor ma egy nagyon izgalmas flörtben lesz része!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez pedig azt jelzi, hogy bár jó a hangulata, egy kicsit túlérzékeny lehet. A legjobb, ha a mai napot pihenéssel tölti, a családja körében! Gondolja végig a jövő hét terveit. Ha ingatlanbérlést, vagy –vásárlást tervez, akkor ma ráakadhat egy nagyon előnyös ajánlatra!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Felpezsdül ön körül az élet. Ki ne vágyna sikerre és elismerésre? Ha baráti meghívást kap, mondjon igent, mert a jövő szerencséjét készítheti elő – megismerkedhet valakivel, aki a karrierjében is nagy előnyhöz juttathatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most nagyobb szüksége van az éleslátásra, mint korábban bármikor. Engednie kell egy vitában, mert az ellenlábas felbosszantása sok kárt okozhat. A párja rokonaival főként kerülni kellene a veszekedést… Hiába van igaza, most úgy sem tudja meggyőzni a többieket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Csodás napra számíthat, sok örömben és nevetésben lesz része. Ha vásárolni megy, akkor viszont óvatosan költekezzen – most olyasmi megvételére is rábeszélheti egy ügyes kereskedő, amire semmi szüksége nincsen! Az étkezés terén is tanúsítson önfegyelmet, mert most könnyen elronthatja a gyomrát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a levegős Ikrek jegyében áll. Menjen ki a szabadba, most ez jelenti a legjobb kikapcsolódást önnek! Nehéz hetet tudhat maga mögött, elsősorban nyugalomra van szüksége. Ha társasági programot tervez, azt időzítse inkább vasárnapra! A háztartási munkák során különösen legyen óvatos.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Minden szót személyes sértésnek vesz, és hajlamos lesz túlreagálni azt, ha valaki egy kisebb tréfát megenged önnel szemben. Holnap szerencsére már csak nevetni fog az egészen... Jó lenne viszont, ha addig sem mérgesedne el a helyzet. Aludja ki magát alaposan!.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma öné a feladat, hogy gondoskodjon a rendről, és megnyugtassa azokat, akik nem rendelkeznek belső békével. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot. Egy önt érintő kérdésre választ kaphat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Kos jegyében több bolygó is áll. A szívügyekben most a legfontosabb az őszinteség! Ne játssza meg magát, felesleges, és nem is vezet eredményre – a taktikázással csak lerontaná az esélyeit! Délután kaphat egy hírt a rokonaitól, ami örömmel fogja eltölteni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Mindenben kerülje el a túlzásokat, főleg az evészet és ivászat területén, de a szerelemben is. Ez utóbbi különösen nehéz lesz, mivel most komoly sikerei vannak az ellenkező nemnél, és nem lesz könnyű ellenállni a kísértésnek…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: